dr.parsazand ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 سلام دوستانی که میتونن راهنماییم کنن لطفا بگممن یه لوگو برای سایتم طراحی کردم که بک گراندشو بی رنگ گذاشتم که به رنگ قالبم بخوره وقتی میزارمش روی سایت بک گراندشو سایت سفید میکنه لطفا راهنماییم کنید بک گراند سفید رو حذف کنم از کد قالب عکسش رو هم پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 شما باید تصویرتون فرمت png باشه و قابلیت transparent داشته باشه اگر این قابلیت ها را داره به تنظیمات تصاویر در مدیریت رفته و گزینه تنها اگر تصویر اصلی با نوع PNG است از این نوع استفاده نماييد را انتخاب نمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 شما تصویر رو با PNG 24 سیو کنید...یه راه دیگه با JPG سیو کن اما رنگ بک گراند قالب رو با پس زمینه تصویرت یکی کن که لوگو و بک گراند قالب ست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آذر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 شما باید تصویرتون فرمت png باشه و قابلیت transparent داشته باشه اگر این قابلیت ها را داره به تنظیمات تصاویر در مدیریت رفته و گزینه تنها اگر تصویر اصلی با نوع PNG است از این نوع استفاده نماييد را انتخاب نمائیدداداش من همین کاری رو که شما گفت کردم ولی جواب ندادش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در آذر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 تصاویر بند انگشتی را باز سازی و دوباره لوگو را از نو آپلود کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anachik ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 عزیزانمننمیدونم کدوم قسمت باید برم تا بتونم لوگو پیش فرض سایتم رو تغیر بدم چیکار کنم راهنماییم میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلامتنظیمات >> قالب موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .