lono ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلام کسی هست برام یه پرستا نصب کنه ماژول پارس پالم براش بذاره؟ هزینه اشم بهم بگهعجله دارم لطفا اس ام اس بدید خودم زنگ میزنم بهتون 09380595312برای نصب چند بدم خوبه کسانی که تجربه دارن بگنیه فروشگاه کامل میخام برای فروش لوازم و همه چی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلام کسی هست برام یه پرستا نصب کنه ماژول پارس پالم براش بذاره؟ هزینه اشم بهم بگهعجله دارم لطفا اس ام اس بدید خودم زنگ میزنم بهتون 09380595312برای نصب چند بدم خوبه کسانی که تجربه دارن بگنیه فروشگاه کامل میخام برای فروش لوازم و همه چیاگر از سایت بازار پرستا اقدام کنید بهتره چون فکر میکنم فنی تر فروشگاه رو براتون راه اندازی میکنند شاید خواستی یه قالب توپ هم برای فروشگاه تون بردارید که اونجاه همه رو باهم با پشتیبانی انجام میدن این هم لینک سایت بازارچه http://bazaar.ipresta.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lono ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلام کسی هست برام یه پرستا نصب کنه ماژول پارس پالم براش بذاره؟ هزینه اشم بهم بگهعجله دارم لطفا اس ام اس بدید خودم زنگ میزنم بهتون 09380595312برای نصب چند بدم خوبه کسانی که تجربه دارن بگنیه فروشگاه کامل میخام برای فروش لوازم و همه چیاگر از بازار اقدام کنید بهتره چون فکر میکنم فنی تر فروشگاه رو براتون راه اندازی میکنند شاید خواستی یه قالب توپ هم برای فروشگاه تون بردارید که اونجاه همه رو باهم با پشتیبانی انجام میدن بازار تهران؟ آدرس میدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلام کسی هست برام یه پرستا نصب کنه ماژول پارس پالم براش بذاره؟ هزینه اشم بهم بگهعجله دارم لطفا اس ام اس بدید خودم زنگ میزنم بهتون 09380595312برای نصب چند بدم خوبه کسانی که تجربه دارن بگنیه فروشگاه کامل میخام برای فروش لوازم و همه چیاگر از بازار اقدام کنید بهتره چون فکر میکنم فنی تر فروشگاه رو براتون راه اندازی میکنند شاید خواستی یه قالب توپ هم برای فروشگاه تون بردارید که اونجاه همه رو باهم با پشتیبانی انجام میدن بازار تهران؟ آدرس میدیاینجا را کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lono ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 رفتم توی بازار چیزی به اسم نصب و پشتیبانی نبود یه ارتقا بود که 60 تمن زده نه تلفنی جواب میدن نه ایمیلی آنلاینه مزخرفه برای یه کار کوچیک چند روز باید معطل بمونه آدم سلام کسی هست برام یه پرستا نصب کنه ماژول پارس پالم براش بذاره؟ هزینه اشم بهم بگهعجله دارم لطفا اس ام اس بدید خودم زنگ میزنم بهتون 09380595312برای نصب چند بدم خوبه کسانی که تجربه دارن بگنیه فروشگاه کامل میخام برای فروش لوازم و همه چیاگر از بازار اقدام کنید بهتره چون فکر میکنم فنی تر فروشگاه رو براتون راه اندازی میکنند شاید خواستی یه قالب توپ هم برای فروشگاه تون بردارید که اونجاه همه رو باهم با پشتیبانی انجام میدن بازار تهران؟ آدرس میدیاینجا را کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 به عرض دوستان عزیز میرسونم بسته نصب پرستا از بازارچه حذف شده (فرآیند نصب بسیار ساده ست + آموزش تصویری و ویدیویی هم موجود هست)در ضمن بنده هیچ تماسی از شما نه در بازارچه و نه روی موبایلم و نه در پیام خصوصی دریافت نکردم نمیدونم چطور میفرمایید که هرچی تماس میگیرین کسی پاسخ نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lono ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 به عرض دوستان عزیز میرسونم بسته نصب پرستا از بازارچه حذف شده (فرآیند نصب بسیار ساده ست + آموزش تصویری و ویدیویی هم موجود هست)در ضمن بنده هیچ تماسی از شما نه در بازارچه و نه روی موبایلم و نه در پیام خصوصی دریافت نکردم نمیدونم چطور میفرمایید که هرچی تماس میگیرین کسی پاسخ نمیده این شماره موبایلی هست که شما گذاشتید در قسمت درباره ما بازارچه http://ciza.site88.net/up/ab70731b1553.png چند بار زنگ زدم و پیامک فرستادم که متاسفانه پاسخی ندادید.به هر حال هر چه زود تر بتونید خواسته های کاربراتونو رفع کنید مسلما اعتبار سایت تون بالا میره .خب الان من یه فروشگاه لازم دارم که هم بتونم فایل بفروشم (لینک دانلود پولی) و هم لوازم و ... با درگاه پارس پال و پی لاین . هاست خودم دارم هزینه راه اندازی شو بفرمایید تا ببینیم چی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلامدوست عزیز روز جمعه با روزهای عادی فرق میکنه و ممکنه دانوش جان جواب نداده باشند.در روزهای عادی در ساعات ذکر شده تماس بگیرید حتما جواب خواهید گرفت.دفتر پرستاشاپ هم به زودی آماده خواهد شد و شماره اختصاصی در این بخش قرار خواهد گرفت.در مورد خواسته تون هم ما آموزش های تصویری و متنی و ... در انجمن قرار دادیم تا همه بتونن خودشون نصب کنند و نیازی به پرداخت هزینه نباشه.با این حال اگه اصرار دارید میتونید درخواست بدید از طریق بازارچه تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 فارسی تایپ کنید در انجمن . پست های غیر فارسی حذف میشن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 لنو جان من مجانی برات نصب می کنم اگه مایل بودی همین جا پیغام بزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lono ارسال شده در آذر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 لنو جان من مجانی برات نصب می کنم اگه مایل بودی همین جا پیغام بزار بله بسیار ممنون میشمخودم برای نصب اسکریپت و .. تا حدودی واردم ولی توی نصب به دسترسی چند تا فایل خطا میده میگه 777 بشن همه رو درست میکنم سه فایل درست نمیشن یکی ماژول ها هستش با کش و ایمیج که هرچقدر 777 میدم بازم ارور میده اگه زحمتشو بکشید ممنونم میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 لنو جان من مجانی برات نصب می کنم اگه مایل بودی همین جا پیغام بزار بله بسیار ممنون میشمخودم برای نصب اسکریپت و .. تا حدودی واردم ولی توی نصب به دسترسی چند تا فایل خطا میده میگه 777 بشن همه رو درست میکنم سه فایل درست نمیشن یکی ماژول ها هستش با کش و ایمیج که هرچقدر 777 میدم بازم ارور میده اگه زحمتشو بکشید ممنونم میشماول باید متوجه بشید هاست تون برای پرستا مناسب هست یا نه بعد مراحل را استب به استب به شما میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 لنو جان من مجانی برات نصب می کنم اگه مایل بودی همین جا پیغام بزار بله بسیار ممنون میشمخودم برای نصب اسکریپت و .. تا حدودی واردم ولی توی نصب به دسترسی چند تا فایل خطا میده میگه 777 بشن همه رو درست میکنم سه فایل درست نمیشن یکی ماژول ها هستش با کش و ایمیج که هرچقدر 777 میدم بازم ارور میده اگه زحمتشو بکشید ممنونم میشماول باید متوجه بشید هاست تون برای پرستا مناسب هست یا نه بعد مراحل را استب به استب به شما میگمبا پشتبانی هاست قبل از خرید صحبت کنین، معمولا بیشتر هاست ها خودشون نصب رو انجام می دن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .