farzad6631 ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلام1- چطوری مقدار کالا را بصورت گروهی وارد کنم ، مثلا از هر کالا 10 تا اضافه بشه؟2- چطوری کالا های جدید را گروهی اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 در مدیریت و منوی کاتالوگ » محصولات گزینه نسخه برداری وجود دارد که مقابل نام هر محصول قرار دارد. میتونید یک مصصول رو کپی کنیدافزودن گروهی محصول از طریق منوی پارامترهای پیشرفته » واردسازی ممکن است Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در آذر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 ممنون از پاسخ اما تعداد را چطوری اضافه کنممثلا 10 نوع محصول دارم که میخوام به موجودی هرکدام 100 تا اضافه کنمچیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلاماین امکان بصورت پیشفرض وجود ندارهماژولهایی مثل massupdate در سطح نت برای این مورد نوشته شده که البته من تست نکردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در آذر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 خواهشن یکی جواب بده خیلی واجبهاین ماژولی که میگید با 1.6 سازگاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دوست من اینجا یک انجمن تخصصی است. جواب سوالات همه واجب هست و هیچکس این جا سوال بیخود نمیپرسهفکر نکنم سازگار باشهموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .