niloo0oo ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 با سلام.دوستان راهی برای اینکه من بتونم یه شات باکس در فروشگاهم داشته باشم هست؟؟؟فعلا نمیتونم هزینه ای برای اینکار کنم.اگه میشه و میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.در غیر این صورت بازم ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloo0oo ارسال شده در آذر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 یعنی هیشکی نبود که حتی بیاد بگه نمیشه؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 شات باکس چیه دوست من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 منظورشون فکر کنم یه جایی که مردم بیان نظر بدن و حالت چت مانند داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 منظورشون همون هست که بهمن گفت. اسکریپت شات باکس رو در گوگل به انگلیسی جستجو کنید. یک مورد پیدا کنید و از ماژول بلاک html استفاده کنید برای قراردادن در سایت Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haraji.biz ارسال شده در خرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2015 میشه اموزش ایجاد یک چت باکس رو تو انجمن بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .