sinaevil ارسال شده در آذر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 سلام دوستانمن از پرستا شاپ 1.6 استفاده میکنم. همه چیز همه به درستی راه اندازی شده و کار میکنه. فقط یک مشکل خیلی عجیب دارم خواستم ببینم شما میدونید راه حلش چیه ؟مشکل اینه که موقع ثبت سفارش و پرداخت سفارش همه چیز کامل انجام میشه. فقط بعد از ثبت سفارش یک تعداد آیتم عجیب غریب به سفارش ثبت شده اضافه میشه به اسمهای شبیه این Printed Chiffon Dress - Color : Yellow, Size : S و یک carrier هم به سفارش اضافه میشه به اسم my carrier که اصلا تو لیست حامل های من نیست. کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟نمیدونم مشکل از کجا بود . اما حامل رو یک بار پاک کردم . دوباره اضافه کردم مشکل حل شد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 به احتمال زیاد شما سفارشات رو پاک کردید و اطلاعات سفارش در دیتابیس باقی مونده. این اتفاق رو در چندین فروشگاه دیدمآخرین نسخه pscleaner رو نصب کنید و پاکسازی و بهینه سازی رو انجام بدید.البته اگر فروشگاه شما راه اندازی شده و محصول دارید در اجرای این ماژول دقت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinaevil ارسال شده در آذر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 مرسی دانوش جان همون طور که گفتم حامل ام رو یک بار پاک کردم دوباره اضافه کردم مشکل حل شد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 این طور تصور کردین وگرنه ارتباطی نداده!چون مثلا قبلا دو سفارش داشتین و دو سفارش تست ثبت کردین و خطا داشتین و حالا ندارین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلام من هم مشکل قسمت سفارش دارم کالاهای دگیر به سفارش اضافه میشه را حل چیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلام من هم مشکل قسمت سفارش دارم کالاهای دگیر به سفارش اضافه میشه را حل چیست ؟مشکل چی رو داری ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلام من هم مشکل قسمت سفارش دارم کالاهای دگیر به سفارش اضافه میشه را حل چیست ؟مشکل چی رو داری ؟ مشکل اینکه وقتی سفارشها رو بررسی میکنم برای هر سفارش دو سه تا کالا در فاکتور اضافه میشه مثلا مشتری پول 2 تا محصول رو پرداخت کرده اما 4 تا محصول در سفارشش ثبت شده با مشتری که تماس میگیرم تائید میکنه که همون دو تا محصول رو سفارش داده انگار در حافظه موقت جای این کالا وجود داشته کش و حافظه رو پاک کردم درست نشد توسط ماژول پاکسازی فروشگاه و از قسمت پاکسازی دیتا بیس فروشگاه رو پاکسازی کردم اما باز درست نشد ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلام من هم مشکل قسمت سفارش دارم کالاهای دگیر به سفارش اضافه میشه را حل چیست ؟مشکل چی رو داری ؟ مشکل اینکه وقتی سفارشها رو بررسی میکنم برای هر سفارش دو سه تا کالا در فاکتور اضافه میشه مثلا مشتری پول 2 تا محصول رو پرداخت کرده اما 4 تا محصول در سفارشش ثبت شده با مشتری که تماس میگیرم تائید میکنه که همون دو تا محصول رو سفارش داده انگار در حافظه موقت جای این کالا وجود داشته کش و حافظه رو پاک کردم درست نشد توسط ماژول پاکسازی فروشگاه و از قسمت پاکسازی دیتا بیس فروشگاه رو پاکسازی کردم اما باز درست نشد ممنون میشم راهنمایی فرمائیداز طرف مشتری هم مطمئن هستین؟طرف 3 بار اضافه کرده و بعد تکمیل خرید رو متوجه شده بزنه!اگه خرید آنلاینتون این مشکل رو داره اون موقع دنبال حل مشکل باشین، توی خرید پستی مشتری خیالش راحته که مامور اومد دم خونشون می گه من یه دونه می خواستماگه جوابشو پیدا کردم می گم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 خیر پرداخت آنلاین بوده و مبلغ واریزی هم به اندازه حقیقی سفارش است !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 خیر پرداخت آنلاین بوده و مبلغ واریزی هم به اندازه حقیقی سفارش است !!!یعنی از اضافه کردن به سبد خرید مشتری مطمئن هستی که یه بار اضافه می کنه؟ادرس سایت ندادی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلاماحتمالا سفارشی رو بصورت دستی حذف کردید که این مشکل بوجود اومده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 آموزش هایی در انجمن هست که سفارش رو پاک کنید. از این آمورش ها استفاده نکنید. باعث این مشکلات میشن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sarir ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 من یک مشکلی دارم الان،مشتری یک سفارش ایجاد کرده ولی 2 تا سفارش برای اون کالا ایجاد شده به صورت جداگانه، مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 این مشکل از ماژول های بانکی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .