mahdad sepah ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 سلام خدمت دوستان امیدوارم سوالمو جای درست مطرح کرده باشم کلیم گشتم قبلش ولی فایده نداشت !من میخوام صفحه اول سایتم محصول هایی که خودم میخوام نمایش بده نه محصول پر طرفدار یا جدید روچیکار باید بکنم؟ از چه ماژولی باید استفاده کنم ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 محصولات پرطرفدار تقریبا همون کاری رو میکنه که شما میخواینهر محصولی که در دسته بندی خانه قرار بدید در بخش محصولات پرطرفدار قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در آذر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 محصولات پرطرفدار تقریبا همون کاری رو میکنه که شما میخواینهر محصولی که در دسته بندی خانه قرار بدید در بخش محصولات پرطرفدار قرار میگیرهیه تعداد محدودی نشون میده راه دیگه ای نیست محصولات صفحه اول را بشه راحت تر مدیریت کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 راحتی یه مسئله نسبی هستمن سختی در این بخش نمیبینمهر محصولی که تیک خانه داره نمایش میده و تعداد هم قابل تنظیمه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinaevil ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دقیقا همون طور که دوستمون گفت راحت ترین راه اینه که محصول های ویژه (featured) رو فقط روی صفحه اصلی نمایش بدی. کلی ماژول هم براش هست. بعد تعدادی هم که میخوای مشخص کنی. از این به بعدی هر محصولی تیک دسته خانه رو بزاری حتما صفحه اصلی نشون داده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در آذر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان از همگی ممنون مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .