dr.parsazand ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان کسی نیست منو کمک کنه من وقتی هزینرو پرداخت میکنم فروشگاهم نه فایل دانلودیو تو جزئیات خرید لینکشو نشون میده نه ایمیلش میکنه درگاهمم پارس پاله و هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید اگرم کسی هست برام درستش کنه هزینش رو چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان کسی نیست منو کمک کنه من وقتی هزینرو پرداخت میکنم فروشگاهم نه فایل دانلودیو تو جزئیات خرید لینکشو نشون میده نه ایمیلش میکنه درگاهمم پارس پاله و هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید اگرم کسی هست برام درستش کنه هزینش رو چشمشما هنوز مشکلتون حل نشده؟ عنوان تاپیک هم درست انتخاب کنین تا دوستان بتونن راحت تر کمک کنناولین کار ماژول جهان پی رو روی سایتتون نصب کنینبعد آدرس سایت رو بدیناگه تونستم رایگان براتون حل می کنم البته ارسال به ایمیل رو پرستا توی حالت عادی نداره، اگه نشد ، فقط و فقط از طریق بازارچه مشکلتون رو حل کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آذر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان کسی نیست منو کمک کنه من وقتی هزینرو پرداخت میکنم فروشگاهم نه فایل دانلودیو تو جزئیات خرید لینکشو نشون میده نه ایمیلش میکنه درگاهمم پارس پاله و هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید اگرم کسی هست برام درستش کنه هزینش رو چشمشما هنوز مشکلتون حل نشده؟ عنوان تاپیک هم درست انتخاب کنین تا دوستان بتونن راحت تر کمک کنناولین کار ماژول جهان پی رو روی سایتتون نصب کنینبعد آدرس سایت رو بدیناگه تونستم رایگان براتون حل می کنم البته ارسال به ایمیل رو پرستا توی حالت عادی نداره، اگه نشد ، فقط و فقط از طریق بازارچه مشکلتون رو حل کنیندوست عزیز من اول پی لاین نصب کردم که مشکل داشت و بعد از پرداخت صفحه سفید میشد جهای پی هم نصب کردم که مشکل داشتو به درگاه پرداخت وارد نمیشد زمانی که روش کلیک میکردی میرفت به صفحه اصلی فروشگاه تنها چیزی که برام کار کرد پارس پال بودپشتیبانی پارس پال خودش یه فایلو گذاشت و تست کرد درست بود اما من هر فایلی رو میزارم درست نیستخوده پشتیبانی پارس پال گذاشته هم تو جزئیات لینک نشون میده هم به ایمیل ارسال میکنه لینک دانلود ولی محصولات دیگه ای که گذاشتیمو نه بهشون گفتم گفت دیگه از دست من بر نمیاد از برنامه نویسای انجمن کمک بگیر چون مشکل از اسکپریته نه درگاه عکس ضمیمه رو ببینیند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان کسی نیست منو کمک کنه من وقتی هزینرو پرداخت میکنم فروشگاهم نه فایل دانلودیو تو جزئیات خرید لینکشو نشون میده نه ایمیلش میکنه درگاهمم پارس پاله و هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید اگرم کسی هست برام درستش کنه هزینش رو چشمشما هنوز مشکلتون حل نشده؟ عنوان تاپیک هم درست انتخاب کنین تا دوستان بتونن راحت تر کمک کنناولین کار ماژول جهان پی رو روی سایتتون نصب کنینبعد آدرس سایت رو بدیناگه تونستم رایگان براتون حل می کنم البته ارسال به ایمیل رو پرستا توی حالت عادی نداره، اگه نشد ، فقط و فقط از طریق بازارچه مشکلتون رو حل کنیندوست عزیز من اول پی لاین نصب کردم که مشکل داشت و بعد از پرداخت صفحه سفید میشد جهای پی هم نصب کردم که مشکل داشتو به درگاه پرداخت وارد نمیشد زمانی که روش کلیک میکردی میرفت به صفحه اصلی فروشگاه تنها چیزی که برام کار کرد پارس پال بودپشتیبانی پارس پال خودش یه فایلو گذاشت و تست کرد درست بود اما من هر فایلی رو میزارم درست نیستخوده پشتیبانی پارس پال گذاشته هم تو جزئیات لینک نشون میده هم به ایمیل ارسال میکنه لینک دانلود ولی محصولات دیگه ای که گذاشتیمو نه بهشون گفتم گفت دیگه از دست من بر نمیاد از برنامه نویسای انجمن کمک بگیر چون مشکل از اسکپریته نه درگاه عکس ضمیمه رو ببینیندیه کاربری درست کنین و یوز و پس اونو بدین، البته پ.خ کنیناسم محصولی که پارس پل درست کرده هم بگیندرگاه ها هیچ فرقی با هم نداره، من هم مالک هیچ کدوم نیستم، من برای فروشگاه خودم یه سری مشکل با نسخه 1.5 داشتم که دیدم طراح ماژول جهان پی خیلی سریع جواب داد و مشکل رو حل کرد، ضمن اینکه توی نسخه 1.6 توی همین انجمن اکثراً از پارس پال یا پی لاین ناراضی ان، توصیه آخر هم اینکه اگه فروشگاهتون به فروش محصول رسیده، درگاه بانک ملت بگیرین، این دردسرهای درگاه واسطه رو بی خیال شین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 دوستان کسی نیست منو کمک کنه من وقتی هزینرو پرداخت میکنم فروشگاهم نه فایل دانلودیو تو جزئیات خرید لینکشو نشون میده نه ایمیلش میکنه درگاهمم پارس پاله و هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید اگرم کسی هست برام درستش کنه هزینش رو چشمشما هنوز مشکلتون حل نشده؟ عنوان تاپیک هم درست انتخاب کنین تا دوستان بتونن راحت تر کمک کنناولین کار ماژول جهان پی رو روی سایتتون نصب کنینبعد آدرس سایت رو بدیناگه تونستم رایگان براتون حل می کنم البته ارسال به ایمیل رو پرستا توی حالت عادی نداره، اگه نشد ، فقط و فقط از طریق بازارچه مشکلتون رو حل کنیندوست عزیز من اول پی لاین نصب کردم که مشکل داشت و بعد از پرداخت صفحه سفید میشد جهای پی هم نصب کردم که مشکل داشتو به درگاه پرداخت وارد نمیشد زمانی که روش کلیک میکردی میرفت به صفحه اصلی فروشگاه تنها چیزی که برام کار کرد پارس پال بودپشتیبانی پارس پال خودش یه فایلو گذاشت و تست کرد درست بود اما من هر فایلی رو میزارم درست نیستخوده پشتیبانی پارس پال گذاشته هم تو جزئیات لینک نشون میده هم به ایمیل ارسال میکنه لینک دانلود ولی محصولات دیگه ای که گذاشتیمو نه بهشون گفتم گفت دیگه از دست من بر نمیاد از برنامه نویسای انجمن کمک بگیر چون مشکل از اسکپریته نه درگاه عکس ضمیمه رو ببینیندیه کاربری درست کنین و یوز و پس اونو بدین، البته پ.خ کنیناسم محصولی که پارس پل درست کرده هم بگیندرگاه ها هیچ فرقی با هم نداره، من هم مالک هیچ کدوم نیستم، من برای فروشگاه خودم یه سری مشکل با نسخه 1.5 داشتم که دیدم طراح ماژول جهان پی خیلی سریع جواب داد و مشکل رو حل کرد، ضمن اینکه توی نسخه 1.6 توی همین انجمن اکثراً از پارس پال یا پی لاین ناراضی ان، توصیه آخر هم اینکه اگه فروشگاهتون به فروش محصول رسیده، درگاه بانک ملت بگیرین، این دردسرهای درگاه واسطه رو بی خیال شینآقا پارسا ظاهراً دریافت پیام خصوصی تون رو توی انجمن غیر فعال کردیناینجا می گم، یوز و پس ادمین و ادرس اونو بدین، جلوی سایت رو که متوجه شدم خرید مشکل دارهwww.ursite.ir/admin رو پ.خ کنین به همراه یوز و پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 در صورت تکرار عنوان های این چنین علاوه بر قفل کردن موضوع اخطار شدید هم در کاربریتون ثبت میشهدر عنوان گذاری تاپیک دقت کنید. این جا یک انجمن تخصصی هست نه دوست یابی و تفریحی! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آذر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 در صورت تکرار عنوان های این چنین علاوه بر قفل کردن موضوع اخطار شدید هم در کاربریتون ثبت میشهدر عنوان گذاری تاپیک دقت کنید. این جا یک انجمن تخصصی هست نه دوست یابی و تفریحی! Sent from my Xperia using Tapatalk proمگه من دوست یابی و تفریح کردم اینجا که اینطوری صحبت میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 عنوانی که داده بودید به موضوع (کمکککک) مناسب یک انجمن اختصاصی نبود!دوست یابی و تفریحی هم یک مثال بودلطفا در چارچوب موضوع بحث رو ادامه بدید تا موضوع بسته نشهممنون Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آذر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 عنوانی که داده بودید به موضوع (کمکککک) مناسب یک انجمن اختصاصی نبود!دوست یابی و تفریحی هم یک مثال بودلطفا در چارچوب موضوع بحث رو ادامه بدید تا موضوع بسته نشهممنون Sent from my Xperia using Tapatalk proخب الان در چهارچوبشیم شما که ادمین این انجمنی و تخصصت زبون زده جواب سوال منو بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 عنوانی که داده بودید به موضوع (کمکککک) مناسب یک انجمن اختصاصی نبود!دوست یابی و تفریحی هم یک مثال بودلطفا در چارچوب موضوع بحث رو ادامه بدید تا موضوع بسته نشهممنون Sent from my Xperia using Tapatalk proخب الان در چهارچوبشیم شما که ادمین این انجمنی و تخصصت زبون زده جواب سوال منو بدینآقا پارسا شما دریافت پیام خصوصی تون رو بستین، نمی شه براتون پ.خ ارسال کرد، لطف کنین برای اینکه ببینم مشکل از کجا هست، یوز و پس ادمین و آدرس ادمین رو پ.خ کنین، وقتی بررسی شد، می تونین رمز ادمین رو تغییر بدین، و اسم پوشه ادمین هم تغییر بدین، که دسترسی به ادمین رو برای افراد غیر از خودتون مسدود کنین، امروز ساعت 2 تا5 عصر من نگاه می کنم، یوز و پس ادمین و آدرس ورود به ادمین رو بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 خب چرا رمز نمیدین به آقا بهنام که حل کنن؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 عنوانی که داده بودید به موضوع (کمکککک) مناسب یک انجمن اختصاصی نبود!دوست یابی و تفریحی هم یک مثال بودلطفا در چارچوب موضوع بحث رو ادامه بدید تا موضوع بسته نشهممنون Sent from my Xperia using Tapatalk proخب الان در چهارچوبشیم شما که ادمین این انجمنی و تخصصت زبون زده جواب سوال منو بدینآقا پارسا شما دریافت پیام خصوصی تون رو بستین، نمی شه براتون پ.خ ارسال کرد، لطف کنین برای اینکه ببینم مشکل از کجا هست، یوز و پس ادمین و آدرس ادمین رو پ.خ کنین، وقتی بررسی شد، می تونین رمز ادمین رو تغییر بدین، و اسم پوشه ادمین هم تغییر بدین، که دسترسی به ادمین رو برای افراد غیر از خودتون مسدود کنین، امروز ساعت 2 تا5 عصر من نگاه می کنم، یوز و پس ادمین و آدرس ورود به ادمین رو بفرستیدشرمنده بهنام جان نمیدونستم دریافت پیامم بستس اخه قبلا از ادمین پ خ دریافت کرده بودم برات فرستادم رمزارو بازم اگر چیزی یاز داشتی بگو برات بفرستم داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .