ninjaaaaa ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با سلام، مشکل علامت سوال در جای تصاویر با غیر فعال کردن آدرس آشنا ( FRIENDLY URL ) حل میشه، اما پس از این کار افت شدید سرعت داریم در پرستا! کسی بلده چجوری میشه هم URL آشنا باشه هم تصاویر!؟ توی یک فرومی زده بود پس از غیرفعال کردن URL ها htaaccess را از root هاست پاک کنید و بعدش URL ها رو فعال کنید! اما حقیقتا نفهمیدم کلا چیه!!! لطفا نظرات رو به اشتراک بزارین باهام تا مشکل من حل شه!ایشالا خدا به مذهبیاتون مکه کربلا قسمت کنهبه ... هم آنتالیایی آلمانی اگر اینام نشد افغانستانی ( نخند سرعت نتش توپه ) منتظر کمکم :X نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 تور اینتالیا اونتالیا به درد ما نمی خورهاگه گفتن httaccess رو پاک کنی، قبل از این کار یه بک اپ از سایت بگیر ( به هاست بگی بگیره بهتره) بعد htaaccess رو روی ادیت بزن ( یه فایل تکسکت هست) کلش رو پاک کن و سیو کن، ببین درست می شه؟ فبلش توی تنظیمات css ها رو غیر فعال کنمن همین قدر بلدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 شما هر وقت تغییری در بخش url و seo بدید این فایل بازتولید میشه.پس اگه فعال کردین و مشکلتون حل نشد ۹۹ درصد خطا ازسمت سرور هست و به پرستاشاپ مربوط نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babalak ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلاممن هم این مشکل رو دارماز یکی از قالب های لئو تم استفاده می کنم و این مشکل رو در بخش ویجت هاش دارمیعنی واسه محصولات و برندها و اینا میتونم عکس اضافه کنم نمیدونم چرا این مشکل پیش اومد! این قسمت رو میگمhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/5cb728ab2a642f701.jpg نمیدونم حالا مشکل از هاست هستش یا پرستاشاپ!راستی 3-4 روز پیش هم آپدیت جدید پرستاشاپ رو نصب کردماما فک کنم این مشکل از قبل آپدیت وجود داشت کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 به این پست مراجعه کنید و با انجام آن خود به خود مشکل حل میشه:http://ipresta.ir/forum/t5837-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .