محمد حسین ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 سلام وخسته نباشید ....شرمنده بابت موضوع اگر تکراریه...من دنبال ماژول مقایسه میگردم ...رایگان یا غیر رایگان برام فرقی نداره ولی برام ضروری هستش آیا همچین ماژولی هست ...ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 ماژول مقایسه که هستش پیشفرض تو پرستاشاپ .نیازی نیست دنبالش بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد حسین ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 جدا...اسمش چیه؟؟ نیست ها!!!!!! میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید دوست عزیز... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 ماژول نیست جزو امکانات پرستا شاپ هستش. به صورت پیشفرض فعاله فقط کافیه حداکثر تعداد رو برای مقایسه از "تنظیمات -> محصولات" مشخص کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد حسین ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 باور کن باور کن چیزی در رابطه با مقایسه نیست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 آدرس فروشگاهتون رو بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد حسین ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 یه چیزی میگم الان نگی این یارو خنگه....اما اد مین جان من هنوز محصول نذاشتم تو فروشگاه همه چیزش حالت تست داره...فقط یه محصول گذاشتم...بعد تب محصولاتمم کار نمیکنه که محصول بزارم ببینم مقایسه میکنه یا نه...ولی با همه این حرفا...www.rayansara.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 شما یک محصول بیشتر ندارید که ببینم مقایسه کار میکنه یا نه. باید بیشتر از یک محصول باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگه رو قالبی این مقایسه نباشه برا ورژن 1.4.4.1 چطور میشه آوردش؟با ماژول یا راه دیگه ای؟البته تو تنظیمات مقایسه 3 هستدر ضمن جستجوی لایه ای هم غیر فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگر محصولات شما در بخش ویژگیها چیزی نداشته باشن مقایسه امکان پذیر نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 دارند چون قالب را که عوض میکنم گزینه ها هستند اما تو این قالب من تونستم چک باکس را بیارم اما خود دکمه مقایسه را نه!!با وجود اینکه کد های tpl ها یکسانه به نظرتون مشکل کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 کدوم فایل ها رو بررسی کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 products-comparison.tpl و product-compare.tpl سعی کردم هرچی مرتبط با compare هست مقایسه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 من سوالم را بهتر اینجوری مطرح کنم چه چیزی باعث میشه یه فایل tpl تو اجرای نهایی استفاده نشهجواب وقتی کدی داخل ستاره باشه :دیمشکل قالب من این بود که قسمت include های مقایسه داخل فایل categiry.tpl از اجرا خارج شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd_gold ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 سلام دوستانبعد از انتقال به هاست دیگر مقایسه رفته چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 سوالتون رو درست مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.g.elecompeng ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلام به دوستانمن بحث شما رو درباره فعال سازی ماژول مقایسه بررسی کردم اما چیزی دستگیرم نشد والامن از طریق آموزش زیر عمل کردم اما هیچ اتفاقی نیافتادفقط دکمه مربوط به مقایسه اضافه شده و وقتی تیک مقایسه رو میزنم چیزی به لیست مقایسه اضافه نمیشهhttp://nemops.com/compare-button-to-product-page/#.VNp_GPnF_Ng من توی قسمت قالب ها->ظاهر ستون ها، تیک جلوی مقایسه رو فعال کردم اما هنوز اتقاف خاصی توی سایت نیافتادهمن دو تا محصول که هر کدوم دو یا سه ویژگی هم دارند گذاشتم اما دکمه ای برای مقایسه محصول هنوز نمیتونم پیدا کنمحالا درخواست من از عزیزان اینه به صورت کامل توضیح بدید چجوری این خاصیت باید فعال بشهورژن پرستا شاپ نصبی بنده هم 1.6 هستش ممنون از راهنمایی شما دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 احتمال زیاد مشکلی توی قالب داریدمقایسه در قالب پیش فرض مشکلی ندارهاز طرفی محصولات باید ویژگی داشته باشند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .