moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 با سلام خدمت دوستانمحصولی مثل بسته پرداخت مشتری بازارچه می خوام تعریف کنم اما دو سه تا مشکل دارم1. قیمت واحد بدم؟ یعنی توی قسمت قیمت 500 تومن بزارم؟2. خصوصیت رو هزینه توافق شده تعریف کردم، مقادیر هم مثل بسته بازارچه 500، 1000 تا 100000 بهش دادم، درسته؟3. توی ترکیب محصول، خصوصیت رو هزینه توافق شده و ارزش 500 ، این رو گذاشتم پیش فرضحالا توی قسمت تاثیر بر وزن و قیمت، تاثیر بر قیمت واحد رو هم 500 تومن بزارم یا کلا دیگه به این قسمت ها دست نزنم؟4. وقتی یه ترکیب دیگه می خوام اضافه کنم، مثلا هزینه توافق شده، 1000 ، این ارور رو می ده Property Combination->available_date is not valid کلا چه جوری باید مثل بسته شما داشته باشیم؟http://bazaar.ipresta.ir/prestashop-services/62--.html?search_query=%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C&results=11#/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87%DB%8C_%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C-500ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 میتونید یه محصول با قیمت پایه 0 یا یه مبلغ کم مثلا 1000 تومن داشته باشید و ترکیب های مختلف مثلا (1000 با تاثیر افزایش قیمت 0 تومان، 2000 با تاثیر افزایش قیمت 1000 تومان و ...) بسازید. موقعی که کاربر ترکیب مورد نظر رو انتخاب کنه مثلا 5000 تومان رو انتخاب کنه 4000 تومان روی اون قیمت میاد که جمعا میشه همون 5000 تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 میتونید یه محصول با قیمت پایه 0 یا یه مبلغ کم مثلا 1000 تومن داشته باشید و ترکیب های مختلف مثلا (1000 با تاثیر افزایش قیمت 0 تومان، 2000 با تاثیر افزایش قیمت 1000 تومان و ...) بسازید. موقعی که کاربر ترکیب مورد نظر رو انتخاب کنه مثلا 5000 تومان رو انتخاب کنه 4000 تومان روی اون قیمت میاد که جمعا میشه همون 5000 تومانسلام ادمین جانمبلغ رو 500 تومان گذاشتم و دو تا ویژگی رو از دو تا راه رفتم ولی باز هم جواب ندادیکی ویژگی مبلغ 500 تومان رو تاثیر روی قیمت نهایی افزایش ، 500 گذاشتمیکی هم ویژگی 1000 تومان رو تاثیر روی قیمت- افزایش 1000 تومان گذاشتمحالا مثل بسته بازارچه با انتخاب یکی از این دو تا ویزگی ، قیمت ، در جا تغییر نمی کنه در صورتی توی بازارچه عدد مثلا 2000 رو انتخاب می کنم فوری قیمت هم 2000 می شهدوم اینکه حامل ها رو نشون می ده، اگه محصول مجازی انتخاب کنم ترکیب دارش نمی تونم بکنم اگه محصول استاندارد باشه حامل پیش فرض رو می زنهوزن رو صفر بزنم و حامل ها رو از 1 گرم به بالا تعریف کنم هم می زنه حاملی برای این محصول تعریف نشده ادامه خرید مشکل داره و کامل نمی شه!چی کار کنم اصولی تر هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 برای محصولات مجازی که نمیتونید ترکیب بذاریدیعنی چی درجا تغییر نمیکنه؟ در چه صورت تغییر میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 برای محصولات مجازی که نمیتونید ترکیب بذاریدیعنی چی درجا تغییر نمیکنه؟ در چه صورت تغییر میکنه؟سلام ادمین جانویژگی قیمت های بسته بازارچه رو انتخاب می کنین، سریع قیمت 500 تومانی بالا به اون عدد تغییر می کنه، یعنی همون جا اتو رفرش می شه، ولی محصولی که من ساختم اینجوری نیست، برای اینکه محصول رو بدون حامل کنم چی کار کنم؟ چون هزینه حامل رو هم حساب می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 باید به صورت آنی عمل کنه نمیدونم چی بگمبرای حامل هم، یک حامل رایگان تعریف کنید سپس موقع اضافه کردن محصول در بخش "ارسال" برای اون محصول حامل رایگان رو انتخاب کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 باید به صورت آنی عمل کنه نمیدونم چی بگمبرای حامل هم، یک حامل رایگان تعریف کنید سپس موقع اضافه کردن محصول در بخش "ارسال" برای اون محصول حامل رایگان رو انتخاب کنید پیروز باشیدادمین جان می شه فیلد به فیلد بسته رو که ایجاد کردین بگین چه جوری پر کردین؟توی قسمت ترکیب رو می گم، حامل رو یه بلایی سرش می یارماین محصول برام حیاتی هست و باید زودتر راه بندازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 من پیشنهاد میکنم یک محصول بسازید با مبلغ ۱٠٠٠ تومان و خرید بیشتر از مواودی رو هم براش فعال کنید. بعد در توضیحات کوتاه و بلند بنویسید به میزان مبلغ مورد نظر تعداد را وارد کنید.مثلا برای ۱٠٠ هزار تومان باید ۱٠٠ عدد بخرن اما برای ساخت ترکیب۱ مشخصه ها رو میسازید۲ محصول رو تعریًف میکنید۳ روی سربرگ ترکیبات کلیک کنیددر بالای صفحه یک گزینه به نام ترکیب ساز هست.۴ در این بخش ترکیبات مختلف را اضافه کنید و قیمت هر کددام رو مشخص کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 من پیشنهاد میکنم یک محصول بسازید با مبلغ ۱٠٠٠ تومان و خرید بیشتر از مواودی رو هم براش فعال کنید. بعد در توضیحات کوتاه و بلند بنویسید به میزان مبلغ مورد نظر تعداد را وارد کنید.مثلا برای ۱٠٠ هزار تومان باید ۱٠٠ عدد بخرن اما برای ساخت ترکیب۱ مشخصه ها رو میسازید۲ محصول رو تعریًف میکنید۳ روی سربرگ ترکیبات کلیک کنیددر بالای صفحه یک گزینه به نام ترکیب ساز هست.۴ در این بخش ترکیبات مختلف را اضافه کنید و قیمت هر کددام رو مشخص کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proدرود مشکل توی قسمت 3 بود، راه اول هم منطقی تر هستفقط مشکل حامل رو چه جوری حل کنم؟توی اطلاعات محصول سه نوع محصول داریم، محصول استاندارد و بسته بندی موجود و مجازی، بسته بندی موجود چی هست و نمی شه از این نوع استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 با سلاميه مشكل دارم در مورد تركيب در پرستا 1.6قبلا از پرستا 1.5 استفاده مي كردم با قالب پليكان، حالا به 1.6 ارتقاء پيدا كرده. قيمت هايي كه براي تركيب هاي محصولات تعريف كرده بودم همه صفر شدن و هر كاري كردم (حداقل من نفهميدم) نتونستم قيمت جديد بزارم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .