golestan82 ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 Class 'LeoImagesSource' not found با سلام من یکی دو تا قالب رو تستی نصب کردم بعد از اینکار موقعی که میخوام وارد منوی ماژول بشم با پیام خطای [PrestaShop] Fatal error in module BaseSource: Class 'LeoImagesSource' not found مواجه میشم البته بکاپ رو برگردوندم ولی بازم مشکلم رفع نشد وقتی هم که رویفهرست افزونه ها و قالبها از همون منوی ماژول کلیک میکنم خطای زیر 301 Moved Permanently The document has been permanently moved to here رو میده کسی از دوستان میتونه کمک کنه برای حل این مشکل البته امروز دیباگ رو فعال کردم و در مورد خطای اول پیام کامل بصورت زیر نمایش داده میشه Fatal error: Class 'LeoImagesSource' not found in /home/ xxxx/public_html/modules/leoslideshow/libs/BaseSource.php on line 93 [PrestaShop] Fatal error in module BaseSource: Class 'LeoImagesSource' not found ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 با پشتیبان قالبتون مطرح کنید ، شما از قالب های لئو استفاده میکنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golestan82 ارسال شده در آذر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 با پشتیبان قالبتون مطرح کنید ، شما از قالب های لئو استفاده میکنید . سلام ممنون از پاسختون راستش خیر در حال حاضر از قالب green_gray استفاده میکنم ولی در بین قالبهای رایگان چند تا رو برای تست نصب کردم که یکی قالب با پیشوند leo بود (leo-conv-1.5.x-rtl3) اشکال توی مدیریت پنل و نمایش ماژولهاست. راستش نمیدونم بنظر شما باید الان چکار کنم تا مشکل برطرف بشه. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلاماین قالب رایگان پر از اشکاله و بهتره دنبال یه چیز دیگه باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golestan82 ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 من البته توی فروم پرستای خارجی هم دنبال مطلب گشتم و تقریبا مشکل حل شد و لیست ماژولها اومد ولی دائم داشت خطاهای اسکریپتی میداد فروشگاه رو از نو نصب کردم و دیتابیس رو ریستور کردم ولی بعد از ریستور دیگه نمیشه وارد پنل شد پیغام خطای "کارمند وجود ندارد یا پسورد اشتباه است." میده از فراموشی گذرواژه هم استفاده میکنم ولی کار نمیکنه در صورت ممکن راهنمایی بفرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلام مجدداین قالب تا جایی که خاطرم هست برای نسخه 1.5 طراحی شده نه نسخه 1.6 و همونطور که گفتم پر از اشکال هست.برای ورود به پنل با یک مرورگر دیگه تست کنید شاید مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golestan82 ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلامممنون - بله من پرستا رو مجدد نصب کردم و هنوز هیچ قالبی رو اضافه نکردم . بلافاصله بعد از نصب مجدد پرستا 1.6.0.6 دیتابیس رو ریستور کردم ولی همون خطا رو میدهالبته فراموشی گذرواژه هم ایمیلی رو ارسال نمیکنه ناگفته نماند در قسمت فراموشی گذرواژه منو می چرخه و نوشته ها معکوس میشه و خوانا نیست (مثل آیینه) . مجددد نسخه 1.6.0.8 اون این مشکل رو نداره ولی همون خطای کارمند رو میده و فراموشی گذرواژه هم پیغام ارسال ایمیل رو میده ولی ایمیلی نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 نمیتونید که پرستاشاپ رو نصب کنید و دیتابیس رو برگردونید ، دیتابیس جزوی از سایت هست و سایت هم جروی از دیتابیس ، اگه مشکلی وجود داشته باشه تو دیتابیس هم هست و با نصب نسخه جدید و ریستور کردن دیتابیس قبلی ، بازم همون مشکلات قبلی رو خواهید داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golestan82 ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلامبکاپی که دارم مربوط به قبل از مشکلات هستمشکلی که الان دارم اینه که اجازه ورود بعد از ریستور رو نمیده و از طرفی ایمیل هم ارسال نمیشهیه سوال داشتم میشه نصب جدید رو انجام داد بعد یکی یکی جداول محصولات و غیره رو که لازمه import کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golestan82 ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلام مشکل رو حل کردم 1- فروشگاه رو مجدد نصب کردم2- جداول محصولات و دسته ها رو حذف کردم بعد تو phpmyadmin جداول رو اکسپورت کردم3- وارد پنل شدم و پشتیبان گرفتم4- پشتیبان قبلی رو تو phpmyadmin ریستور کردم5- جداول اکسپورت شده رو تو phpmyadmin ریستور کردم6- جدیدترین پشتیبان دیتابیس رو ریستور کردمالان تمامی محصولات و تنظیمات هست بجز عکس محصولات که قبل از حذف نصب قبلی همه پوشه ها رو روی هاردم کپی دارم و فکر کنم با برگردوندن پوشه عکس ها مشکل برطرف بشهاینو جهت راهنمایی دوستانی که ممکنه به مشکل من بر بخورند اینجا نوشتمممنون از اینکه حوصله کردید به سوالاتم جواب دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .