h.molavi ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سلام . می خواستم درباره ماژول وفاداری مشتری یا همون تخفیف ، از نحوه تنظیم میزان وفاداری سوال بپرسم . مثلا مشتری بر اساس میزان خرید ، یک مقدار امتیاز میگیره ، خوب میزان در صد امتیاز برای خرید های بعدی چطور میشه تنظیم کرد ؟ http://www.uploadax.com/images/53318321297073615077.jpg http://royeshkala.com/fa/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 تنظیمات این ماژول همانی هست که میبینید.به ازای هر مثلا هزار تومان خرید یک امتیاز و هر امتیاز مثلا ۵٠ تومان ارزش داره. امتیازات در بخش کاربری قابل تبدیل شدن به بن هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 توضیحتون نامفهوم بود . الان من تنظیم کردم ، که هر نفر فلان مقدار از من خرید کند ، مقداری امتیاز بهش می دم . البته تنظیم این ماژول به این صورت است که اگر 350000 هزار تومان خرید کنی ، می تونی جوری تنظیم کنی که 35 امتیاز براش لحاظ بشه / ماژول به صورت درصد قیمت کالا است . خوب الان باید چطور تعیین کنی که این 35 امتیاز ، باید چه مقدار تخفیف بهش بدیم ؟ از طریق قوانین سبد خرید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلامبه نظر میاد اینطوریه که در قسمت اول تعیین میکنی که هر چند تومان (ریال) = 1امتیاز . یعنی مشتری به ازاری هر مثلا 10تومن خرید 1 امتیاز میگیرهدر قسمت دوم هم تعیین میکنید که هر امتیاز چقدر تخفیف داشته باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 با اجازه اساتید من این تصویر رو به فرمایشات دوستان اضافه کنم بنده 4 درصد پاداش وفاداری تنظیم کرده ام شما میتوانید به میل خودتون تنظیم را تغییر دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
common_iphone ارسال شده در تیر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2017 سلام وقت بخیر من ماژول وفاداری مشتریان رو نصب کردن . الان یه خرید تست انجام دادم و بعد از خرید امتیازی که به من داده بود رو تبدیل به کد تخفیف کردم و یه خرید دیگه خواستم انجام بدن با همون کدی که داده بود بهم ولی کد رو وارد میکنم تو قسمت بن یا کد تخفیف ای پیغام رو میده: 1 خطا وجود دارد این کوپن هنوز فعال نشده است. مشکل از ماژوله؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .