tehranwifi ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 با عر ض سلام دوستان کسی میدونه این دکمه را از کجا باید حذف کرد ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-09/05827609276173381310_thumb.jpg http://upload7.ir/imgs/2014-09/05827609276173381310.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 جستجو کنید قبلا پاسخ دادیمپیکربندی ماژول «پیکربندی قالب» Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 مدیر پروژه محترم من قبلا این قسمت را چک کردم اما به دلیل اینکه ترجمه فترسی نشده مشخص نیست دقیقا کدوم دکمه هست واسه همین گفتم تو انجمن بگم قبل از این هم تو انجمن سرچ کرئم چیزی پیدا نکردم خودتون ( حذف نمایش سریع ) سرچ کنید 2 مورد میاره که کتملا بی ربطه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 مدیر پروژه محترم من قبلا این قسمت را چک کردم اما به دلیل اینکه ترجمه فترسی نشده مشخص نیست دقیقا کدوم دکمه هست واسه همین گفتم تو انجمن بگم قبل از این هم تو انجمن سرچ کرئم چیزی پیدا نکردم خودتون ( حذف نمایش سریع ) سرچ کنید 2 مورد میاره که کتملا بی ربطهگزینه زیر رو غیر فعال کنید Display quick view window on homepage and category pages نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 با تشکر حل شد اما کاش میشد تو نسخه بعدی فارسی بشه بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
engineer_yasin ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزینه زیر رو غیر فعال کنید Display quick view window on homepage and category pagesسلام. اینکار را انجام دادم. اما متن نمایش سریع نمایش داده می شود. اما دیگر کار نمی کند.متن همیشه نمایش داده می شود حتی اگر روی محصول نرویم. اما وقتی کلیک می کنید. صفحه اصلی محصول لود می شودچه کار کنم که متن هم حذف شود؟از قالب sky_mypresta.ir که دوستان گذاشته بودن استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 در تاپیک قالب پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .