hidden ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلام دوستان اون منو که تو قسمت سمت راست قالب فروشگاه میاد مربوط به تغییر رنگ قالب و... هست برای کاربران هم نمایش داده میشه از کجا میشه غیر فعالش کرد برای کاربران ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلام دوستان اون منو که تو قسمت سمت راست قالب فروشگاه میاد مربوط به تغییر رنگ قالب و... هست برای کاربران هم نمایش داده میشه از کجا میشه غیر فعالش کرد برای کاربران ؟اون قسمتی که شما میگین فقط در اختیار مدیر سایت اونم از داخل کنترل پنل سایت میشه بهش دسترسی داشت نه از بیرون واز دید کاربر احتمالا اشتباه صفحه تنظیمات سایتتون رو از بیرون مستقیم آدرسش رو وارد مرورگر می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 اون قسمت برای مدیر هم نمیاد گاهی اوقات گاهی میاد برای کاربر هم میاد از کجا مدیریت میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 اون قسمت برای مدیر هم نمیاد گاهی اوقات گاهی میاد برای کاربر هم میاد از کجا مدیریت میشه ؟از ادمین که روی فروشگاه من کلیک کنین به فروشگاه وارد می شین و می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سلام من از قالب leo استفاده میکنم تا چندی قبل میتونستم بک راندم رو جوری طرح بزنم که عکسی که اپلود میکنم زیرمحصولاتم نشون داده بشه اما الان یه چند وقتیه که دیگه نمیشه یعنی میشه رنگ رو تغییر داد اما دیگه عکسی برای بک راند نمیشه انتخاب کرد کش رو هم خالی کردم کامپایل هم کردم اما مشکل هنوز پا برجاست میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون منظورم از طریق کنترل پنله اینم ادرس سایت mayadream27.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 یعنی کسی نیست جواب بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 میشه یکی جواب بده لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 قالب های خارجی متاسفانه پشتیبانی ندارند حتی قالب های لئو هم گفته شده که پشتیبانی داخلی ندارند و پشتیبانی در حد راست چین سازی و بومی سازی هست.چون بیشتر کاربران از این قالب ها استفاده نمیکنن آشنایی چندانی ندارند تا راهنمایی کنند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 سلام اقای دانوش ممنونم از پاسخگوییتون میشه شما بفرمایید الان چی کار کنم ؟ باید پشتیبان بگیرم؟ یکی دوتا کار ریزه میزه کوچولو دارم اگه پشتیبان بگیرم یه هفته ای اینا حل میشن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .