hidden ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 سلامدوستان من یه سری ماژول ها که به نظر اضافه میومد رو از پنل پرستا حذف کردم الان مشکلی که هست فوتر به شکل عکس ضمیمه شده در اومده و روی هر محصولی که میرم دیگه کادر منو افزودن به سبد خرید نمیاد.. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 احتمالا ماژول مدیریت قالب رو حذف کردید. ماژولی رو بازنشانی هم کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 احتمالا ماژول مدیریت قالب رو حذف کردید. ماژولی رو بازنشانی هم کردید؟اون قسمت مشکل اول که سبد خرید نمیومد حل شدماژول بلوک شبکه های اجتماعی رو حذف و نصب کردم.... که فوتر ریخت به هم... هاستینگ هم بک اپ 4 هفته پیش رو موجود داره نمیتون ریستور کنم...خیلی از ماژول ها رو حذف کردم... عزیزان چه ماژول هایی مربوط هست به این قسمت فوتر ؟ فکر میکنم همین ماژول بلوک شبکه اجتماعی مربوط باشه... موقعیتش فکر کنم به هم ریخته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 عزیزان لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 سلامیک نسخه روی لوکال نصب کنید و از طریق جایگاهها مقایسه کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 بنده لوکال امکان نصب ندارم عزیزان کسی نیست وقت بزاره ببینه جایگاه این ماژول به چه صورت هست !!!!!دوستان ربطی به ماژول شبکه اجتماعی نداشت... به نظرتون به کدوم ماژول مربوط میشه خواهشمندم کمک کنید قسمت فوترم رو درست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 قالب رو باید مجدد نصب کنید.فقط تغییراتی که روی قالب دادین میپره.بنابراین فقط میشه روی یک پوشه پرستا رو دوباره نصب کنید و صفحه جایگاه ها بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 قالب رو نصب کردم و همه چیز اوکی شد. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 دوستان قالب های ایمیلی که برای مشتری ارسال میشه سری قبلی من تغییرات داده بود اما الان که قالب جدید نصب کردم اون تغییرات روی قالب ایمیل حذف شده... اون قالبی که تغییرات داده بودم قدیم رو الان موجود دارم چه فایلی از قالب رو باید جایگزین فایلهای قالب جدید بکنم ؟--------------مشکل حل شد کاملا مدیر محترم تاپیک رو قفل کنید. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده