اکبر مقدم ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 با سلامامروز که میخواستم وارد مدیریت سایت بشم صفحه سفید میشه و هیچی نشون نمیده با راهنمایی که تو سایت بود دیباگ رو روشن کردم و تو مدیریت سایت این ارور میادWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/balinooc/public_html/config/defines.inc.php:1) in /home/balinooc/public_html/classes/Tools.php on line 143 و تو صفحه اصلی سایت هم این ارور میادWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/balinooc/public_html/config/defines.inc.php:1) in /home/balinooc/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 795لازم بذکر هست که من پرستا 1.6 رو نصب کردم و فعلا هم هیچ تغییراتی یا ماژول جدید و قالب جدید هم نصب نکردم فقط تنظیمات اولیه که تو سایت بود رو انجام دادم با اضافه کردن شاخه ها و یه دونه محصولممنون میشم علت این مشکل رو بگین تا بتونم حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 من امروز متوجه یه مطلب شدم بعد از اینکه مدیریت سایت سفید شد و بالا نیومد دوباره پرستا رو نصب کردم که مدیریت به راحتی نشون میده و صفحه اصلی هم بدون خطا مباد بالا ولی همون موقع که دیباگ رو روشن میکنم همون آش و همون کاسه یعنی تو صفحه اول مدیریت که ارور بالا میاد یعنی این ارورWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/balinooc/public_html/config/defines.inc.php:1) in /home/balinooc/public_html/classes/Tools.php on line 143و تو صفحه اصلی سایت هم این ارور میاد Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/balinooc/public_html/config/defines.inc.php:1) in /home/balinooc/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 795 و بعد از اینکه دیباگ رو خاموش میکنم دیگه صفحه ادمین سفید میشه و صفحه اصلی بدون ارور هستشاز دوستانی که میتونن کمک کنن خواهشمندم راهنمایی بفرمایند ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 سلاممن قبلا این مشکل برام پیش اومده مشکل از پر بودن فضای هاستم بود . ... یه تیکت به پشتیبانی هاستت بزن برات بررسی کنن شاید هاستت به صورت کامل از پرستا شاپ پشتیبانی نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 نه مشکل از هاست نبود پرسیدم گفتن هاست ما با پرستا - اپن کارت و ... مشکلی نداره و همه توابع لازمه برای اونا فعاله من تا وقتی که دیباگ رو روشن نکردم مشکلی ندارم بعد از اینکه دیباگ رو روشن میکنم اون ارور میاد و بعد از خاموش کردن دیباک کلا صفحه مدیریت سفید میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 از دوستان کسی متوجه مشکلی که پیش اومده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 99 درصد هاستتون میهن وب هاسته ؟! درسته ؟ این خطا مربوط به هاسته ومن قبلا زیاد دیدمش مخصوصا رو سایت هایی که از میهن وب هاست استفاده میکنن. دلیلش هم اینه که یک خط سفید که آخر یا اول فایل پی اچ پی اگه وجود داشته باشه این هاست های ضعیف نمیتونن فایل رو پردازش کنن و این خطا رو میدن . /balinooc/public_html/classes/controller/FrontController.phpاینفایل هایی که خطا میگیره رو باز کنید و ببینید آخر یا اول فایل خط سفیدی یا اسپیسی چیزی اگه داره پاک کنید و ذخیره نمایید و به احتمال زیاد مشکلتون رفع میشه . اگه نشد که حتما از یه چیز دیگس مشکلتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلام آقا بهمن عزیزهاستی که من گرفتم از پارس سرور هستش و از میهن وب هاست نگرفتماما فایل مورد نظر رو باز کردم اولش یه فاصله بودکه من فضای خالی اون قسمت رو پاک کردمآخر فایل هم چند خط خالی بود که اونا رو هم پاک کردم و ذخیره کردم ولی مشکل حل نشد دوباره که اون فایل رو باز کردم باز هم همون فاصله ها ایجاد شده بود انگار که اصلا فایل رو ویرایش نکردم حتی فایل رو از رو هاست دانلود کردم و دوباره توسط نوت پد پلاس ویرایش و ذخیره کردم و دوباره آپلودش کردم ولی بازم همون مشکل.بازم الان موقع خاموش شدن دیباگ صفحه ادمین سفید شد و اصلا به اطلاعات صفحه ادمین دسترسی ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas ارسال شده در مهر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2018 برای بنده هم همچین مشکلی پیش اومده ادرس سایتم اینه کسی هست راهنمایی کنه http://giljaar.com/shop/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 10، 2020 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2020 سلام وقت بخیر برای بنده هم دقیقا همین مشکل پیش امده ممکنه از دوستانی که جواب گرفتن راهنمایی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 18، 2020 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2020 با سلام برای بررسی مشکل می تونید تیکت بزنید تا مشکل رو بررسی کنیم ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .