tehranwifi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 با عرض سلام خدمت دوستان کسی میدونه این دوتا ستون رو چجوری میشه حذف کرد ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-10/03349740446877975915.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 سلاماین کار نیاز به اورراید هسته برای کنترلر اون بخش دارهاز تنظیماتفکر نمیکنم قابل تغییر باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 خوب راه حلش چیه ؟ از کجا میشه به هسته دست رسی چیدا کرد ؟ نشون دادن کشور و تحویل گیرنده فقط کاراکتر های صفحه رو زیاد میکنه و نمایشش برای ما کاربردی نداره برای کوچیک تر شدن صفحه بخصوص نشون دادن تاریخ فروش محصول به صورت صحیح نه رو هم رو هم مجبوریم ویرایش کنیم اگه شما راهی به ما نشون بدید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 فکر می کنم که مشکل من در آپدیت شدن سهوی قسمت خبرنامه بوده است. بهرحال مجبور شدم برنامه را دوباره نصب کنم. امیدوارم راه حلی برای این مشکل بروزرسانی بشود تا با این مشکلات روبرو نشویم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .