hidden ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلامعزیزان بزرگترین ضعف پرستاشاپ نداشتن یه ماژول درست و حسابی برای پرسش و پاسخ هست تنها ماژول رایگان ماژول زیر هستhttp://store.nemops.com/free-modules/32-ask-a-question.html#.VDTqvVe9FBQنداشتن سر بلوک و اینکه سوال و جواب ها زیر هم نیستند از ضعف های این ماژول هست همچنین یه منو و ظاهری شبیه به نسخه 1.4 داره و ظاهرا قدیمی هست... عزیزان لطفا این ماژول رو کسانی که بلد هستند ادیت کنند همگی بتونیم استفاده کنیم والا بخدا فقط مختص بنده نیست و من فقط نمیخوام استفاده کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلامماژول پرسش و پاسخ برای نسخه 1.6 نوشته شده و فقط ریسپانسیو کردنش باقی مونده، تا چند روز دیگه در بازارچه قرار خواهد گرفت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلامماژول پرسش و پاسخ برای نسخه 1.6 نوشته شده و فقط ریسپانسیو کردنش باقی مونده، تا چند روز دیگه در بازارچه قرار خواهد گرفت موفق باشیدبا سلامماژول پرسش و پاسخ برای نسخه 1.5.6 داریم؟ اگر داریم، آیا می توان این ماژول را در داخل یک برگه که ساختیم و در منوی افقی بالای سایت، فراخوانی کنیم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلامماژول پرسش و پاسخ برای صفحه محصول نوشته شده (95%) ولی فرصت نشده در بازارچه قرار بدیم.این ماژول فقط برای صفحه محصول است و برای بخشهای دیگه کارایی نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 من این ماژولی که الان فرمودید رو از سایت دیگری پیدا کردم و نصب کردم. ماژول خوبی است و کار را در حد پرسش و پاسخ در زیر محصول کاملا راه می اندازد. ولی من نیاز به چیزی داشتم که در یک cms content page در پرستاشاپ فراخوانی اش کنم که ظاهرا نیاز به تغییر سورس فایل cms.tpl است. ممنون از پاسخگویی سریع و به موقع. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2015 سلاماین ماژول هنوز حاضر نشده؟اگر شده و نذاشتید روی بازارچه، امکان سفارش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 عزیزان ماژول به کجا رسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 سلامماژول آماده هست و به خاطر استایل هنوز در بازارچه قرارداده نشده.درگیر جابجایی دفتر پرستاشاپ هستیم و تا چند روز دیگه در بازارچه قرار خواهد گرفت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 سلام کار ماژول به کجا رسید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلامماژول خیلی وقته که آماده شده و در بازارچه قرار گرفته است.http://ipresta.ir/prestashop-module/259-prestashop-question-answer-module.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .