hamrah68 ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 سلاماز دیروز که سایتم رو باز میکنم یه پاپ آپ باز میشه به این آدرس:http://www.awsurveys.com/?R=3103618آدرس سایتم:http://it-pros.irمن الان همه رمز های هاست و سیستم مدیریت رو تغییر میدم لطفا بفمایید چکار کنم و از کجا این پاپ آپ رو حذف کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 ممکنه از یک ماژول غیر استاندارد باشه که نصب کردین و یا ماژولی که از سایت های کپی کار که به اسم پرستاشاپ فعالیت میکنن خریده باشین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 ممنوننه تو یه انجمن دیگه به جواب رسیدم مشکل این بود که یکی نفوذ کرده بود و یه کد رو توی هدر قالب اضافه کرده بود با حذف اون مشکل برطرف شددرضمن من چند هفته ای بود اصلا به سایتم سر نزده و تغییری ایجاد نکرده بودمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 از کجا مطمئنید که نفوذ بوده؟ چطور مطمئن شدین که از طریق ماژول هایی که نصب کردین نبوده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrtsoft ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 من هم قبلا این مشکل رو داشتم .بخاطر نصب یک ماژول بود(غیر ماژول های رسمی ps).اگر اشتباه نکنم یه ماژول برای امور مالی بود!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در دی 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 از کجا مطمئنید که نفوذ بوده؟ چطور مطمئن شدین که از طریق ماژول هایی که نصب کردین نبوده؟راستش مطمعن نیستمممکنه حق با شما باشهالبته من ماژول غیر رسمی یادم نمیاد نصب کرده باشم ولی به هر حال این امکان هم وجود دارهراهی وجود داره که بشه مطمعن شد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 اگر مطمئن باشید قالب و ماژول های شما از جای مطمئن و مناسب تهیه شدن نگرانی ندارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .