fmmajd ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 سلامموقع ثبت نام پایین فرم دوتا گزینه هست:1-در خبرنامه ما ثبت نام کنید!2-دریافت پیشنهادات ویژه از همکاران ما! حالا دوتا سوال دارم.اینا از کجا اومدن؟ترجمه شون اینه یا من خودم حواسم نبوده زدم؟ :دی چه طوری فقط یکی بشن؟فرقی دارن اصن؟ بعد اینکه چه طوری میتونم پیشفرض گزینه ثبت نام خبرنامه رو فعال کنم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 آقا کسی نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 وقتی ماژول خبرنامه فعال باشه اینا میان . اون دومی هم کاربردش اینه که کسی که تیک میزنه یعنی اینکه شما میتونید براش تبلیغات بفرستین ، یعن این اجازه رو به شما میده که از ایمیلش استفاده تبلیغاتی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 خب کسی که تو خبرنامه ثبت نام میکنه میخواد ایمیل واسش بیاد دیگه.من میخوام این دوتا یکی بشن، و دیفالت هم تیک خورده باشن.امکانش هست؟من رفتم بررسی کردم.ظاهرا صفحه ثبت نام مربوط به فایلidentity.tplهستش.بعد من اون فایلو نگاه کردم، یه شرط گذاشته بود.گفته بود اگه اون شرط برقرار بود، به صورت پیش فرض تیک بزن گزینه اولو.این شرطشه:{if isset($smarty.post.newsletter) && $smarty.post.newsletter == 1} این شرطو کجا میتونم فعال کنم؟ و دیگه اینکه اون قسمت "در خبرنامه ما ثبت نام کنید" کجای ترجمه اس؟من قالب و ماژولارو گشتم پیدا نکردم.وقتی هم فایلو تغییر میدم و تیکشونو میزنم و گزینه دوم رو هم ثبت نام میکنم، کش رو غیر فعال و کامپایل رو اجباری میکنم.بازم تغییری ایجاد نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 دوست من دریافت خبرنامه از سایت خودتون با دریافت تبلیغات مختلف که ممکنه از هر محتوایی داشته باشه متفاوته و این گزینه برای احترام به مشتری هستبرای علامت دار کردنش هم اون شرط رو حذف کنین و فقط محتوای داخل شرط رو نگه دارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .