tehranwifi ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 با عرض سلام دوستان کسی میدونه پرستا از کجا میزان سود خالص رو محاسبه می کنه ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-10/61961415658817609562.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 تو قسمت قیمت هر محصول، قیمتی که توی عمده فروشی وارد میکنید میشه قیمتی که خودتون دادید.پس تفاضلش با قیمت نهایی فروشگاه میشه سود خالص نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سلامتا جایی که میدونم از اختلاف قیمت عمده فروشی (خرید) و قیمت خرده فروشی (فروش) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 فکر کنم بالای اون نمودار یک دکمه چرخ دنده هست که میتونید میزان سود رو بر اساس درصد وارد کنیداما حرف مهدی جان هم ممکنه درست باشه و از اختلاف قیمت عمده و خرده فروشی باشهیعنی در واقع دو عملکردی باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 با تشکر از دوستان ولی من فقط ( پیش مالیات خرده فروشی ) را تاییئ کردم و قسمت ( پیش مالیات قیمت عمده فروشی ) را 00.0 هست و تغییری ندادم چطور سود روحساب می کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 پستی که جوابتون رو دادم به دقت بخونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 با تشکر جناب دانوش من هم پست شما را با دقت خوندم هم چرخ دنده را زدم که یه اعدادی رو اونجا دیدم اما بنظر کامل نمیاد و ناقص هست یعنی تا حدودی جوابمو گرفتم اما فکر کنم عمده + خرده را وارد کنیم سود را دقیقتر نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 بله. اگر بر اساس قیمت عمده بهتون آمار بده خیلی خوبه اما کد این ماژول رو ندیدم و نمیدونم این کار رو میکنه یا نه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .