mohammadtashi ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 باسلام وعرض احترام من یه فروشگاه ساختم با پرستا 1.5 یکمی کارکرد همکارم اما الان همه صفحه سفیده. هیچی بالا نمیارهتوی یه انجمن دیگه یه نفر گفت دسترسی بده .دادم الان سایت و مدیریت میاد بالا اما مثلا روی توضیحات یک محصول کلیک میکنم بازم صفحه سفید بالا میارهاون که تا اینجا رستش کرده بود می گفت مشکل از هاستته بنابه دلایلی نمیتونم هاست عوض کنم .چیکارکنم؟اصلا آیا با هاست حل میشه؟سایت:golestan-kala dot ir دوستان اگه راه حلی هست به من بفرمایید خیلی گیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 اگه جستجو میکردین به نتیجه میرسیدینمشکل از ماژول شاخه ها هستبازنشانی کنید و اگه درست نشد برید اصلاحیه موجود در انجمن رو دانلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 درست نشددوستان ماژول نظرات رو بازنشانی کردم درست نشدباید چیکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 درست نشددوستان ماژول نظرات رو بازنشانی کردم درست نشدباید چیکارکنم؟ دقت کنید ، دوستمون گفتن ماژول شاخه ها ، شما میگین نظرات رو بازنشانی کردم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 اونم بازنشانی کردم درست نشد دوست عزیزخیلی گیرمردم هرچی سایت درباره پرستاشاپ بود و هم چک کردم هیچ جا یکم راهمایی هم نیستواسه همه اینجوری مشکل داره؟توضیحات محصول رو نشون نمیدهروی شاخه که میزنی میخاد محصولاتو بیاره محصولات و میاره عکس شون لود نمیشهآقا کسی نیس هرجور راحتهرایگان یا پولی این سایت مارو درست کنهآخه خیلی محصول وارد کردیم.اگه کسی بود یه پیامک به 0938 257 3820 بفرسته .ممنون میشم بخدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 مشکل شما از آپدیت کردن ماژول هاست ( مخصوص اماژول نظرات اگه آپدیت بشه سایتو از کار میندازه ) اون کسی هم که گفته مشکل از هاسته تا به شما هاست بفروشه ببخشید اینو میگم ، خیلی ... کرده ماژول نظرات رو خاموش کنید ، سایتتون درست میشه و بالا میاد . برا حل مشکل آپدیت ماژول نظرات هم تو انجمن یه تاپیک هست جستجو کنید . و اینکه در پرستاشاپ 1.5 هیچ ماژولی رو آپدیت نکنید به هیچ وجه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 ماژول نظرات نصب نیستوضعیتش "نصب نشده"زدهدیگه ممکنه از چی باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 از طریق پیام خصوصی اطلاعات هاست بدین ( ضمن اینکه از دادن اطلاعات هاست و میدریت خود به افرادی که ادعا میکنن پرستاشاپ بلد هستن خودداری کنید ، اینگونه افراد که اسمشون رو نمیبرم ، وقتی وارد هاست شما میشن خرابکاری عمدی انجام میدن و سپس میگن مشکل از هاسته و بیاید از ما هاست بخرین ، در حالی که مشکل هاست یه چیز مضحکه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 از طریق پیام خصوصی اطلاعات هاست بدین ( ضمن اینکه از دادن اطلاعات هاست و میدریت خود به افرادی که ادعا میکنن پرستاشاپ بلد هستن خودداری کنید ، اینگونه افراد که اسمشون رو نمیبرم ، وقتی وارد هاست شما میشن خرابکاری عمدی انجام میدن و سپس میگن مشکل از هاسته و بیاید از ما هاست بخرین ، در حالی که مشکل هاست یه چیز مضحکه ) فرمودید نسخه شما نیست.چیکارکنم بشه نسخه شماخیلی بد شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 سلامباید پاک کنید و مجددا نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 سلامباید پاک کنید و مجددا نصب کنید موفق باشید کلی محصول وارد کردم .اونو چیکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 این سایت چه کسی براتون راه اندازی کرده ؟ تو فوتر مدیریتتون اسمشون هست ، باهاشون تماس بگیرین تا مشکلتون رو رفع کنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 این سایت چه کسی براتون راه اندازی کرده ؟ تو فوتر مدیریتتون اسمشون هست ، باهاشون تماس بگیرین تا مشکلتون رو رفع کنن .به اون دسترسی ندارم.شما نمیتونید کمکی کنید؟بخایم دوباره خودمون نصب کنیم میشه محصولاتو انتقال بدیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 میتونید یک بسته ارتقا خریداری کنید برای ارتقا تا به نسخه انجمن تبدیل بشیدالبته اگه قبل از نسخه ۱.۶.٠.۹ باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 نسخه یک و نیمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 سلام . اقا منم اصلا به هیچی دست نذاشتم اینطوری شده و دیباگ هم جواب نمیده ادرس هم هست.در ضمن سرور داره درست کار میکنه و همچی اوکی . الان که این پیام رامیزارم دیباگ روشنه. زاینده رود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 وقتی دیباگ کار نمیکنه شما محدودیت هایی از سمت سرور دارید و هیچ کاری نمیتونید بکنید جز بررسی فایل لاگ خطا که در کنترل پنل های مختلف متفاوت هستاز طریق پشتیبان هاست پیگیری کنید بهترهست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .