milad207590 ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 ُسلاممن وقتی توقسمت شاخه ها روی ویرایش می زنم وانها رو ادیت می کنم وقتی می خوام ذخیره کنم این ایراد رو میگیره فيلد link_rewrite نامعتبر است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 موضوع ها رو جستو جو کردم من حتی url بومی رو هم روشن کردم ولی کا ر نمی کنه بازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 به خاطر سرعت لود هاست و اینترنت شماست، از ساعات پیک ترافیک برای ادیت استفاده نکنین، ربطی به تنظیمات یو ار ال نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 به خاطر سرعت لود هاست و اینترنت شماست، از ساعات پیک ترافیک برای ادیت استفاده نکنین، ربطی به تنظیمات یو ار ال ندارهدوست خوبم رابطی به سرعت لود اینترنت نیست چون من از اینترنت 4 مگ استفاده می کنم و روی هاست هم هیچ گونه محدودیت ندارم که باعث کند شدن بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 دقیقا به همین موضوع مربوطه دوست گرامی، گفتم فقط به سرعت اینترنت شما بستگی نداره، سرعت هاست در لود صفحه و ... هست، شما ساعت رو عوض کن ببین درست می شه یا نه، البته تنظیمات یو ار ال رو باید انجام داده باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 دقیقا به همین موضوع مربوطه دوست گرامی، گفتم فقط به سرعت اینترنت شما بستگی نداره، سرعت هاست در لود صفحه و ... هست، شما ساعت رو عوض کن ببین درست می شه یا نه، البته تنظیمات یو ار ال رو باید انجام داده باشیالبته من مشکل پیدا کردم رابطی به سرعت لود هاست نیست چون من سرور nginx استفاده میکنم وپرستا شاپ هم با nginx یه خورده بد سازگار میشه من فک کردم مشکل از پرستاشاپ هست ولی مشکل اش پیدا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 ما خودمون مدت ها nginx استفاده کردیم و مشکلی نداشتیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 البته من مشکل پیدا کردم رابطی به سرعت لود هاست نیست چون من سرور nginx استفاده میکنم وپرستا شاپ هم با nginx یه خورده بد سازگار میشه من فک کردم مشکل از پرستاشاپ هست ولی مشکل اش پیدا کردم سلامدوست عزیز من هم این مشکل را دارم در هنگام اضافه کردن مطلب این خطا را نشان میده.به توصیه دوستان از کاراکتر غیر مجاز استفاده نکردم. اگر شما مشکل را پیدا کرده اید اینجا هم مطرح کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 ببینید با تغییر مرورگر مشکل حل میشه؟بعضی از مشکلات پرستاشاپ با تغییر مرورگر خودش بی دلیل حل میشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zhyar ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 باسلامبنده هم دقیقا با همین ارور روبرو میشم گاهیفیلد link_rewrite (پارسی (Persian)) نامعتبر است.خودبه خود هم درست میشه بعد از چند ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 در برخی نسخه های پرستاشاپ ممکنه با لود نشدن تب سئو این خطا رو بگیرید.برای حلش بهتره قبل از ذخیره یک بار تمام تب های بخش ویرایش محصول رو ببینید و ذخیره کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : igifar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 اگر تمام موارد بالا رو تست کردید و درست نشد، کنترل کنید که داخل URL آشنا از «نیم فاصله» استفاده نکرده باشید. واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 بیشتر در موقع افزودن وبلاگ پیش میاد و تمام موارد مطرح شده در بالا را کنترل و برطرف کردم اما درست نشد.کسی میدونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .