puzzelfix ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 ایا کسی می تونه با صرف هزینه پرستای منو به نسخه 1.6 اپدیت کنه الانم 1.5 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 بسته ارتقا در بازارچه موجوده، اون رو بگیرین بهتره ، براتون نصب می کنن و مشکل آپدیت هم پیدا نمی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 سلامدوستان امکان انتقال از پرستا 1.3 به 1.6 هست ؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 سلامبلهاز بازارچه سفارش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 ERROR] /home/mydomin/public_html/admin/autoupgrade/latest/prestashop does not exist or is not a directorylاین ارور موقع آبدیت به ورژن انجمن داده میشه به نظرتون از چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 این خطا یعنی که نسخه ما رو در پوشه latest اکسترکت نکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedram032 ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 من میخوام 1.5 رو به 1.6 تبدیل کنم؟ این ماژول آپدیت رو تهیه کردم ولی وقتی میخواد آپدیت کنه خطا میده؟لطفا کمکم کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 به نظرتون میشه اینطوری کمکی کرد وقتی هیچ اطلاعاتی نمیدید؟ چه خطایی میده؟ واکنش ها : csim31، B.A.H.M.A.N و amirrzd 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
csim31 ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 سلام به دوستان من میخواستم پرستام رو از 1.6.1.0 به 1.6.1.2 ارتقا بدم از ماژول 1کلیک استفاده کردم اما به نسخه 1.6.1.4 انگلیسی آپدیت کرد که من نیاز به فارسی داشتم بازگردانی کردم به همون 1.6.1.0 درون ماژول گزینه ای هست که لینک و کد hash رو باید وارد کنیم تا آپ کنه اما من آدرس رو دادم اما کد هش رو نمیدونستم از کجا باید بدست بیارمhttp://uupload.ir/files/sq4x_44444.jpgحالا نمیدونم چیکار باید بکنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .