mousanajafi ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 سلام بر دانوش و مهرشاد و رامتین و بهمن و ... خیلی وقت بود به انجمن سر نزده بودم امشب اومدم یه نگاهی به تاپیک ها انداختم تا جایی که من دیدم هیچ تاپیکی بی جواب نمونده بود هنوز انجمن یک تاز جواب دادن به سوالات پرستا شاپیه خلاصه که خسته نباشید گفتم یه تاپیکی بزنم یه وقتی شاید اومدین یه 4 تا پست دادین به یاد قدیما انشاالله که هرجا هستید خوب خوش خرم باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلام موسی جان خوبی؟ خوشی؟ چه خبر چه احوال؟ یاد ما که نمیکنید دیگه ولی ما همیشه یاد شما هستیمممنون شما هم خسته نباشی و بازگشتت رو تبریک میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلاماز لطفت ممنون موسی جانامیدوارم که اعضای انجمن هم راضی باشند و بتونن از مطالب انجمن به خوبی استفاده کنند. پیروز باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلام موسی جان خوبی؟ خوشی؟ چه خبر چه احوال؟ یاد ما که نمیکنید دیگه ولی ما همیشه یاد شما هستیمممنون شما هم خسته نباشی و بازگشتت رو تبریک میگم ما مخلص شما هم هستیم این لطف شماست که همیشه به یاد ما هستید ما هم دلمون برای شما تنگ میشه مطمئنم اکثریت کاربر ها هم از انجمن راضی هستن با آرزوی پیش رفت روز افزون برای شما و کل انجمن سعی میکنم بیشتر بیام انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلام جناب نجفیاز اینکه مجددا در انجمن حضور دارید باعث خوشحالی ماستبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 همچنین موسی جان ما به شما ارادت داریم. ما هم برای شما آرزوی موفقیت روز افزون داریم و خوشحال میشیم همیشه در انجمن حضور داشته باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 ممنون موسی جان. انجمن خودتون هست و هر وقت خواستین سر بزنین و جواب بدین ما خوشحال میشیمالبته ما که گه گاه در ارتباط بودیم و بیخبر از احوالت نبودیم.امیدوارم همیشه موفق باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .