moghimi ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 با سلام به دوستانچه جوری لینک دو تا شبکه اجتماعی دیگه رو کنار گوگل پلاس و ار اس اس صفحه اصلی اضافه کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 منظورتون کجاست؟ توی فوتر؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 منظورتون کجاست؟ توی فوتر؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام آقا دانوش کنار لینک های شبکه اجتماعی یا پایین ترین جای فوتر، اگه کنار ما را دنبال کنید توی عکس باشه بهتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 تنظیمات قالب هست. درواقع یا پیکربندی ماژول تنظیمات قالب هست و یا ماژول شبکه های اجتماعیتا جایی که یادمه از هر دو جا در دسترس بود Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 ماژول شبکه های اجتماعی یک سری شبکه ها رو به صورت ثابت داره و نمی شه چیزی بهش اضافه کرداما توی پیکر بندی ماژول تنظیمات قالب، یه قسمت هست به اسم افزودن آیتم و می شه کد اچ تی ام ال و یو ار ال و... داد، با اون می شه لینک کنار شبکه ها اضافه کرد؟چون دیدم زده موقعیت: فوتر هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 به جز فیسبوک و توییتر و پینترست مورد دیگه ای لازم دارید؟به جز اینا باشه باید ماژول رو ادیت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 خواستم دو تا شبکه فیس نما و کلوب هم بزارمفیس نما بد نیستنمی شه پینترست رو توی ترجمه ماژول تغییر بدم به یکی از اینها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 فکر نمیکنم بشه. لینک بذارید و امتحان کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 فکر نمیکنم بشه. لینک بذارید و امتحان کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro http://upload7.ir/imgs/2014-11/85327789274873039089.jpg سلام در بلوک شبکه های اجتماعی(1) ulr برای وارد کردن ادرس هست مثلاinstagramکه من وارد کردماما در (2شکل)که باید اجازه فعال شدن بدم اینستاگرام نیست و در فوتر هم به نمایش نمی یادمشکل کجاس تشکرالبته ماژول ها هم اپدیت هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 عکس شماره 2 مربوط به اشتراک گذاری خود محصول هست، وقتی یه محصول رو باز می کنین شبکه های عکس 2 زیر توضیح کوتاه می یاد می تونین اشتراک گذاری رو برای اونجا غیر فعال کنین، توی صفحه اصلی کاربردشون اصطلاحاً local business می شه که توی کشورهای انگلیسی کاربرد داره، که کاربر توی نقشه یا جای دیگه سرچ کنه ببینه کی چی می فروشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 عکس شماره 2 مربوط به اشتراک گذاری خود محصول هست، وقتی یه محصول رو باز می کنین شبکه های عکس 2 زیر توضیح کوتاه می یاد می تونین اشتراک گذاری رو برای اونجا غیر فعال کنین، توی صفحه اصلی کاربردشون اصطلاحاً local business می شه که توی کشورهای انگلیسی کاربرد داره، که کاربر توی نقشه یا جای دیگه سرچ کنه ببینه کی چی می فروشه. okهنوز نکته اصلی بدون پاسخ هست لینک در شکل 1 ایجاد میشه اما در فوتر نمایش داده نمی شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 فوتر محدود به نمایش همون چند تا شبکه هست، اول تاپیک من هم سوال کردم دیدم نمی شه بیشترش کرد، از طرفی بیشتر هم بشه کار ادمین رو زیادتر می کنه باید به جای 4 جا تبلیغ 100 تا تبلیغ بدهاما اگه جای نمایش و تغییر نمایش فوتر رو پیدا کنم ، همین جا می گم خواستین شما هم استفاده کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 منم همین مشکل رو دارم ولی بجاش فکری کردم عکس لوگوی استاگرام رو در جایگاه چپ سایت ( ماژول پیکربندی سایت ) قرار داده و در قسمت لینک آن آدر صفحه انستاگرام را وارد کنیم مشکل حل میشه جواب مشکل شما نیست اما مشکل رو تا حدودی حل میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warezone ارسال شده در تیر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2017 سلام من در قسمت فوتر می خوام توئیتر و بردارم و به جاش تلگرام بزارم راهی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milititi ارسال شده در آبان 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2017 سلام من در قسمت فوتر می خوام توئیتر و بردارم و به جاش تلگرام بزارم راهی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milititi ارسال شده در آبان 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2017 سلام من در قسمت فوتر می خوام توئیتر و بردارم و به جاش تلگرام بزارم راهی هست ؟ منم مشکلم همینه ممنون راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 سلام در حالت پیش فرض ماژول شبکه های اجتماعی تلگرام رو ندارند، ولی در قالب های جدید بازارچه شبکه تلگرام هم اضافه شده که با پیکربندی ماژول "شبکه های اجتماعی" میتونید لینک مربوط به هر شبکه رو قرار بدید و برای اینکه نشون داده نشه میتونید فیلد رو خالی بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2018 سلام تو بروزرسانی جدید اینستاگرام هم اضافه شده . من روشن کردم و فعال کردم اما پایین صفحه چیزی نمیاد چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در اردیبهشت 12، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2021 در در ۱۳۹۶/۵/۱۹ در 20:03، milititi گفته است : منم مشکلم همینه ممنون راهنماییم کنید مشکل شما حل شد؟ من پرستا 1.6 نصب کردم، چ جوری می تونم تلگرام رو بیارم جز شبکه های اجتماعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .