shmata ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 بنده از ماژول اسلاید شو pss_slideshow استفاده میکنم ایم ماژول فقط و فقط در پوزیشن Homepage content کار میکند و در سایر پوزیشن ها اگر فعال شود کار نمیکند علت چیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 چون فقط اون مکان برای نصب ماژول تعریف شده تو فایل پی اچ پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 در فایل PHP در کانستراکتورش $this->displayName = $this->l('Home page slideshow'); که البته Home page slideshow نام هیچ پوزیشنی در قالب بنده نیست با تغییر این قسمت هم مشکل من حل نشد امکانش هست راهنماییم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 دوست عزیزم شما باید قسمت hook رو در پی اچ پی نگاه کنید نه display name! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 در فایل php اون قسمتی که شما گفتید /** * HOOK HOME : displays the slideshow in home page */ function hookHome($params) { global $smarty; // the path to the img sub directory of module $imgPath = $this->absoluteUrl . 'img/'; // get sorted images from database $slides = Db::getInstance()->ExecuteS(' SELECT * FROM `'._DB_PREFIX_.'prestascope_slideshow` ORDER BY `order`' ); // change the image name by its full path foreach ($slides as &$slide) // by reference to update the element in the array (php V5.0 or +) { $slide['image_name'] = $imgPath.$slide['image_name']; } // publish slides to template $smarty->assign(array( 'activated' => Configuration::get('PRESTASCOPE_SLIDE_SHOW_ACTIVATED'), 'conf_width' => Configuration::get('PRESTASCOPE_SLIDE_SHOW_WIDTH'), 'conf_height' => Configuration::get('PRESTASCOPE_SLIDE_SHOW_HEIGHT'), 'conf_fade' => Configuration::get('PRESTASCOPE_SLIDE_SHOW_FADE'), 'conf_sleep' => Configuration::get('PRESTASCOPE_SLIDE_SHOW_SLEEP'), 'slides' => $slides )); return $this->display(__FILE__, 'animation.tpl'); } فایل animation.tpl هم جاوااسکریپت های مربوط به اسلاید شدن امکانش هست که راهنماییم کنید این ماژول هم ضمیمه کردم pss_slideshow.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 در فایل پی اچ پی دنبال این عبارت بگردید: !$this->registerHook البته این رو هم اضافه کنم که هر ماژولی رو نمیشه در هر جایی هوک کرد! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 این ماژول رو نسخه 1.4.6.2 کار نمیکنه بنابراین نتونستم امتحانش کنم . اسلایدرهای بهتری هم وجود دارن میتونید از اونها استفاده کنید . البته شما هنوز نگفتین که میخواین کجا قرار بگیره این ماژول ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 بله این ماژول برای نسخه 1.3 است بنده یک positon در پائین top ایجاد کردم به اسم undertop و تصمیم دارم این ماژول رو در اون موقعیت فعال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 اینکه نمیشه شما از خودتون هوک تعریف کنید . هوک ها از طرف پرستاشاپ تعریف شده هستند و شما فقط میتونید از اونا استفاده کنید . برای مشاهده انواع هوکها و جایگاهاشون میتونید اینجا کلیک کنید ضمنا من یه مثال میزنم تا متوجه بشین چطوری یک ماژول رو برای یک هوک فعال کنید : اول تو قسمت نصب شما تعیین میکنید که وقتی ماژول میخواد نصب بشه به صورت پیشفرض تو کدوم هوک نصب بشه : function install() { return (parent::install() AND $this->registerHook('home') AND $this->registerHook('header')); } تو کد بالا ماژول تو هوک header و هوک home که همان وسط صفحه اصلی میباشد نصب میشود. تو مرحله بعد منطقه نمایش رو تعریف میکنید برای هر کدام از هوکهایی که تو قسمت install نوشته اید function hookHome($params) { global $smarty; $category = new Category(1); $nb = intval(Configuration::get('HOME_categories_NBR')); global $link; $smarty->assign(array( 'categories' => Category::getHomeCategories(intval($params['cookie']->id_lang), true), 'link' => $link )); البته این مربوط میشه به پرستاشاپ نسخه 1.4 به بالا و شیوه نوشتن ماژول و تعریف هوک برای 1.3 کاملا متفاوته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .