psvv ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلام در قسمت توضیحات محصول افزودن تصویر و که میزنم عکسی و که آپ میکنم به صورت علامت سوال میاد و قابل استفاده نیست!البته این مشکل و تو بعضی از سیستم ها ندارم کش مرورگر و پاک کردمپاک کردن حافظه موقت و زدم تصاویر بند انگشتی و مجدد ایجاد کردم اما این بخش نمایش داده نمیشه URL آشناURL بومی (محلی) و خاموش که میکنم عکس محصولات و نمایش نمیده و علامت سوال نیست ولی باز عکس و نشون نمیده ------- اینجوری منظورمه http://up.vbiran.ir/uploads/39667141426633533826_Untitled-1.jpg ممنون میشم راهنمییم کنید-----آدرس عکس ها با مکان توی هاست تفاوت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 معمولا این مشکل از هاست هست. با این حال میتونید سایر تنظیمات بخش سئو رو امتحان کنید. مثل mutiview و mod_securityاز طرفی ممکنه آدرس فروشگاه رو درست تنظیم نکرده باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 این مشکل رو تو لوکال هم من دارما ! فکر کنم این فایل منیجر ادیتور یه باگی داشته باشه ، چون آدرسی که برای عکس میندازه یه جورایی اشتباهه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 جناب دانوش آدرس دهی اشتباه هستش.فایل img تو پوشه admin نشون نمیده که اصلا همچین چیزی نیست و وقتی از آدرس ادمین و حذف میکنم درست نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .