moghimi ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 با سلام به دوستانتوی سایت زیر راهی رو گفته که می شه قالب و ماژول رو ترنسلیت کردآیا درسته؟و اینکه می شه با این قالب های ltr رو تبدیل به rtl کرد؟ و در کل از یه سایت خارجی قالبی رو گرفت و با این راه مثل قالب پیش فرض بومی شده کرد؟منظورم اینکه دیگه کل فایل ها رو کپی نکنیم و rtl نسازیم و...http://www.leotheme.com/blog/prestashop/220-prestashop-theme-and-module-translation.htmlممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 میشه ، اما سخت تر از اونه که به نظر میاد ، همون روش سنتی بهتر جواب میده و مشکلاتش کمتره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 سلامآقا بهمن اون راهی که آقا دانوش زحمت آموزشش رو کشیدن، برای ما که هیچی از css و html و... نمی دونیم، خیلی سخته، دو سه بار رفتم وسط راه گیر کردم، ولی به نظرم این دردسرش کمتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 سلامآقا بهمن اون راهی که آقا دانوش زحمت آموزشش رو کشیدن، برای ما که هیچی از css و html و... نمی دونیم، خیلی سخته، دو سه بار رفتم وسط راه گیر کردم، ولی به نظرم این دردسرش کمترهکدوم راه؟ این راهی که شما گذشاتین من نگاه کردم فقط ترجمه رو میگه نه راستچین کردن.درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 سوال اولتون رو سرچ کنین، چون لینکش رو الان نمی دونمدومی هم که آقا بهمن جواب دادن مشکل نداره، یعنی راست چین هم می شه، فکر کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .