mhnaderi ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام پرستایی های عزیز .... قثد دارم ماژول شاخه هارو بیارم تو صفحه اصلی ...تو قسمت ماژول ها - موقعیت ها نمیدونم باید ماژول رو کجا جایگذاری کنم؟؟؟ ممنون از راهنمایی هایی که به بنده دارید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سوالم سخت یا نا مفهوم بود؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 دوست گرامی نامفهوم هستاگه منظورتون نمایش محصولات مثل محصولات جدید و پرفروش هست، ادمین گفتن ماژول مگا منو رو تهیه کنیناگه می خوای تمام محصولات توی منو افقی بالا باشه، ماژول منو افقی بالا رو ادیت کنینپس یا ماژول مگا منو رو تهیه کنینیا ماژول منو افقی بالا رو ادیت کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ببنید یه ماژول هست به اسم شاخه ها که تو صفحه اصلی نیست یعنی صفحه اول سایت ....منو داره کنار زیر مجموعه هاش بعلاوه داره اون میخوام بیاد صفحه اول سایت زیر اسلاید کنار محصولات سمت راست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 مثل نسخه 1.5 بشهشما این مسیر رو بریدماژول- موقعیت ها، ماژول شاخه ها رو پیدا کنین، ویرایش ، توی قسمت استثنا نمایش، ( اون کادری که خیلی بزرگه و نوشته زیاد داره) ایندگس رو پیدا کنین و روش کلیک کنین تا فعال شه، سیو کنین و کامپالیه رفرش هم بزنین، شاخه ها توی صفحه اصلی نشون داده می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 خوب همون دیگه نمیدونم ایندکسش کدوومه ....مهندس جان عکس پیوست رو ببین شما ببین چنتا جا شاخه ها جایگذاری شده .... من مفهوم قسمت استثانا های جایگذاری رو نمیدونم ....کادر اول نوشته ماژول کاادر دوم نوشته جایگیری در کادر سوم نوشته : استثانا ها و تو توضبحش نوشته : لطفا فایل هایی که می خواهید برای ماژول نمایش داده نشوند را انتخاب کنیدبعد زیرش همون کادری که شما میفرمایید ...الان من جایگیریش رو کچا باید بزنم و اتثنارو چی انتخاب کنم ....یکم اینجاش تخصصی و سخت شده ...ممنون از راهنمایی هات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ماژول شاخه ها که نمیاد تو صفحه اصلی . ماژول ها فقط به جاهایی هوک میشن که تو برنامه نویسی اون ماژول تعیین شده باشن از قبل . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سلام بهمن جان منظور همون تغییر هوک بوداین کار رو یکی از پرستاشاپی های هندی کرده فیلمش هم توی یوتوب هستماژول شاخه ها رو روی ویرایش کلیک کنین، بعد مسیر مقصد بشه ایندکس، disply هم display nav که محصولات پرطرفدار و جدید هستن، توی کادر استثنا، هم ایندکس رو انتخاب کرد و سیو کرد، شدفیلمش هم موجوده، خواستین آپلود کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 امکانش هست این لطف رو در حق من بکنید .... ممنون میشم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 به این آموزش مراجعه کنین سعی شده به صورت خیلی ساده و کوتاه بیان بشهhttp://www.ir-forum.com/showthread.php?tid=173امیدوارم مفید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .