B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 با سلام خدمت تمامی کاربران پرستاشاپ و دوستداران انجمن آن یکی دو روز وقت آزاد پیدا کردم و این فرصت رو غنیمت شمردم تا یه قالب رایگان ساده و جمع و جور براتون آماده کنم . این قالب اسمش آسمان هست و بسیار ساده طراحی شده ، در واقع این قالب نسخه ای بهینه شده از قالب پیشفرض پرستاشاپ 1.6 می باشد . حتما دوستان زیادی از قالب پیشفرض پرستاشاپ 1.6 خوششون نمیومد و نمیاد ، شاید به دلیل فونت ، رنگ یا گنده بودن آیتم ها و طراحی درشت . سعی شده در این قالب نسبت به قالب پیشفرض از فضا بهتر استفاده گردد و استایل و ظاهر کار نیز بهینه تر گردد . در هر صورت دوستانی که بودجه برای خرید قالب ندارن ، میتونن از این قالب تا زمانی که بودجه مناسب بدست میارن استفاده کنن [-alert-]این قالب با نسخه 1.6.0.6 پرستاشاپ نسخه همین انجمن سازگاری دارد .این قالب رایگان است و پشتیبانی ندارد .تمامی حقوق این قالب برای انجمن ( ipresta.ir ) محفوظ بوده و منتشر کردن آن در انجمن ها یا سایت های دیگر با ذکر منبع ( لینک همین تاپیک ) بلامانع است .[/-alert-] [-download-]sky-prestashop1.6.zip[/-download-] واکنش ها : worldmohammad و reza.azade 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ذکر منبع هم باعث تشکر از زحمت طراح هست، هم نشان دهنده احترام به عقاید و نظرات مختلفآقا بهمن با اجازتون من برداشتماستفاده شده در انجمن گفتگوی ایران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 سلامآقا بهمن یه دموی زنده هم ازش می زاشتین خیلی خوب می شد تشکر از قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 سلامآقا بهمن یه دموی زنده هم ازش می زاشتین خیلی خوب می شد تشکر از قالبمتاسفانه هاستم پر شده برای قالب های رایگان دمویی نمیتونم بذارم فعلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلامآقا بهمن ممنون بابت این قالب خیلی عالیهدر اینجا نصبش کردم http://sarmatajhiz.com/این قالب در تنظیماتش امکان 2 ستونه کردن داره؟ و اینکه چطوری هست؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 سلامآقا بهمن ممنون بابت این قالب خیلی عالیهدر اینجا نصبش کردم http://sarmatajhiz.com/این قالب در تنظیماتش امکان 2 ستونه کردن داره؟ و اینکه چطوری هست؟تشکرتمامی قالب های نسخه 1.6 این امکان رو دارن . منوی تنظمیات / قالب ها . در این صفحه روی ویرایش قالب مورد نظر کلیک کرده و در صفحه ای که باز میشه در پایینش اسم صفحات سایتتون هست و جلوی هر کدوم ستو ن راست یا چپ تیک وجود داره . باید جلوی ایندکس تیک ستون راست رو بزنید یا ستون چپ رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 سلامآقا بهمن ممنون بابت این قالب خیلی عالیهدر اینجا نصبش کردم http://sarmatajhiz.com/این قالب در تنظیماتش امکان 2 ستونه کردن داره؟ و اینکه چطوری هست؟تشکرتمامی قالب های نسخه 1.6 این امکان رو دارن . منوی تنظمیات / قالب ها . در این صفحه روی ویرایش قالب مورد نظر کلیک کرده و در صفحه ای که باز میشه در پایینش اسم صفحات سایتتون هست و جلوی هر کدوم ستو ن راست یا چپ تیک وجود داره . باید جلوی ایندکس تیک ستون راست رو بزنید یا ستون چپ رو .تشکر آقا بهمنمن تمام تیک ها سمت چپ رو فعال کردم ولی ستونی فعال نشد؟ و در قسمت موقعیت ها هم تعدادی ماژول در ستون چپ جایگیری شده ولی چیزی نمایش داده نمی شه چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 به خاطر این که ماژول ها استثنا دارند. باید در بخش ماژول ها -> موقعیت ها -> تک تک وارد ویرایش ماژول های مورد نظر در ستون چپ بشین، CTRL رو نگه دارید و روی index کلیک کنید و سپس ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 به خاطر این که ماژول ها استثنا دارند. باید در بخش ماژول ها -> موقعیت ها -> تک تک وارد ویرایش ماژول های مورد نظر در ستون چپ بشین، CTRL رو نگه دارید و روی index کلیک کنید و سپس ذخیره کنیدتشکر ادمین عزیزتمام ماژول های اون بخش رو چک کردم و همه به ظور پیشفرض index رو انتخاب شده داشتن ولی در صفحه اصلی ستونی فعال نمی شه و در سایر صفحات فعال شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 سلامindex نباید انتخاب شده باشد دوست عزیز موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 سلامآقا بهمن اسم ماژول هایی که بنر های بالا و پائین سایت در صفحه اصلی رو می شه باهاش تغییر داد چی هست؟نمی دونم ماژول پیدا نکردم براش! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
engineer_yasin ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 سلامدر این قالب اسلاید شو صفحه اصلی وقتی در موبایل نگاه می کنیم، نمایش داده نمی شوداما در تبلت نمایش داده می شود. در مرورگر ویندوزی هم که مشکلی نداردآیا قسمت خاصی وجود دارد که برای موبایل غیر فعال شده است؟می خواهم آن را فعال کنمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلامدر این قالب اسلاید شو صفحه اصلی وقتی در موبایل نگاه می کنیم، نمایش داده نمی شوداما در تبلت نمایش داده می شود. در مرورگر ویندوزی هم که مشکلی نداردآیا قسمت خاصی وجود دارد که برای موبایل غیر فعال شده است؟می خواهم آن را فعال کنمتشکرهر ماژولی در پرستاشاپ میتونه در دستگاه های مختلف فعال یا غیر فعال بشه . به صفحه ماژول ها برین و سمت چپ ماژول اسلایدر یه دکمه هست که بزنید میره تو پیکربندی ماژول ، اونو نزنید و فلش کناریش رو بزنید تا منویی باز بشه ، اونجا مشخصه همه چی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 با سلام خدمت تمامی کاربران پرستاشاپ و دوستداران انجمن آن یکی دو روز وقت آزاد پیدا کردم و این فرصت رو غنیمت شمردم تا یه قالب رایگان ساده و جمع و جور براتون آماده کنم . این قالب اسمش آسمان هست و بسیار ساده طراحی شده ، در واقع این قالب نسخه ای بهینه شده از قالب پیشفرض پرستاشاپ 1.6 می باشد . حتما دوستان زیادی از قالب پیشفرض پرستاشاپ 1.6 خوششون نمیومد و نمیاد ، شاید به دلیل فونت ، رنگ یا گنده بودن آیتم ها و طراحی درشت . سعی شده در این قالب نسبت به قالب پیشفرض از فضا بهتر استفاده گردد و استایل و ظاهر کار نیز بهینه تر گردد . در هر صورت دوستانی که بودجه برای خرید قالب ندارن ، میتونن از این قالب تا زمانی که بودجه مناسب بدست میارن استفاده کنن [-alert-]این قالب با نسخه 1.6.0.6 پرستاشاپ نسخه همین انجمن سازگاری دارد .این قالب رایگان است و پشتیبانی ندارد .تمامی حقوق این قالب برای انجمن ( ipresta.ir ) محفوظ بوده و منتشر کردن آن در انجمن ها یا سایت های دیگر با ذکر منبع ( لینک همین تاپیک ) بلامانع است .[/-alert-] [-download-][/-download-] نسخه موبایل قالب بهم می ریزه ، نمیشه درستش کرد ؟ حیفه قالب خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 نسخه موبایل قالب بهم می ریزه ، نمیشه درستش کرد ؟ حیفه قالب خوبیههر جایی نصب کردین لینک بدین تا بررسی بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ایران نشر ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 با تشکر از بهمن جان بابت انتشار این قالب زیبامشکلی که در قالب مشاهده میشود در بخش نمایش آیکون حراج هست که بجای اینکه مثل آیکون جدید ، در سمت چپ نمایش داده شود بصورت ناهماهنگ در سمت چپ نمایش داده میشودمانند تصویر زیر http://s4.picofile.com/file/8179320068/aa.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ایران نشر ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 با تشکر از بهمن جان بابت انتشار این قالب زیبامشکلی که در قالب مشاهده میشود در بخش نمایش آیکون حراج هست که بجای اینکه مثل آیکون جدید ، در سمت چپ نمایش داده شود بصورت ناهماهنگ در سمت چپ نمایش داده میشودمانند تصویر زیر http://s4.picofile.com/file/8179320068/aa.pngمشکل موجود با ویرایش کد موجود در قایل /themes/sky_mypresta.ir/css/global_rtl.css حل شد. خط 11830 در زیر کد .sale-label { تغییر عبارت transform: rotate(+45deg); } به transform: rotate(-45deg); } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pnetwork ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 باسلام من قالب رو نصب کردم ولی وقتی صفحه اصلی فروشگامو مشاهده میکنم هیچی نشون نمیده یه صفحه سفیدومیاره مشکل از چی هستش تا حالا دوقالب 1.6 رو نصب کردم هردوتاشم مثل همن ولی قالب های 1.5 رو نصب میکنه ولی نه به درستی ، لطفا کمک کنیطد تا قالب sky رو به درستی رو پرستا نصب کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 این قالب روی نسخه 1.6.0.6 نصب میشود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pnetwork ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلام بنده هم روی پرستای 1.6.0.6 و هم روی 1.6.0.14نصب کردم ولی وقتی صفحه سایتمو میبینم هیچی نمیاره کارم ضروریه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 یعنی چی هیچی نمی یاره؟آدرس سایتتون ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلام آقا بهمن چطوری میتونم اسلایدر شو فعال کنم برای من فقط 1 عکسه و متحرک نیست ممنون از پاسختون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 آیا این قالب رو میشه روی نسخه 1.6.14 هم نصب کرد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
suriv ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 متاسفانه این قالب با ورژن ۱.۶.۱۴ ناسازگار هست. ماژول ها مشکل دارن و با روند کار سایت تداخل ایجاد می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 متاسفانه این قالب با ورژن ۱.۶.۱۴ ناسازگار هست. ماژول ها مشکل دارن و با روند کار سایت تداخل ایجاد می کنند.این قالب فقط تا نسخه 1.6.0.6 سازگار است ، ضمنا این قالب هیچ ماژولی نداره همراهش که مشکل داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .