omnia ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سلام در سایت من پیش فرضش دوتا عکسه هر جای ادیت شاخه میرم نمیتونم برش دارم چه کنمآدرس سایت : irbazarsang.irبخش سنگ های تزئینی در نوار بالای سایت بزنید منوش که باز میشه عکس دوتا کیف و کفش میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 اون عکس ها توی تصاویر بند انگشتی شاخه مورد نظر هست، از اونجا پاک کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در بهمن 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 اون عکس ها توی تصاویر بند انگشتی شاخه مورد نظر هست، از اونجا پاک کنینمسیر دسترسیشو میشه بفرمایید ؟ من اینجا نتونستم چزی با عنوان تصاویر بند انگشتی بیابم http://upload7.ir/imgs/2014-11/73466203643631182158.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 ماژول شاخه ها رو بازنشانی یا همون ریست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در بهمن 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 ماژول شاخه ها رو بازنشانی یا همون ریست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proاز کجا دوست عزیز ؟ من الان رفتم تو مازول ها با تایپ فارسی کلمه " شاخه" سه تا مازول که عبارت شاخه توش بود اومد یکیشو بروز رسانی کردم اما عبارت بازنشانی یا ریست نداشتند1. اولا کدوم گزینه دقیقا هست2. گزینه بازنشانیش کجاشه ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-11/32363421919892761540.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 بلوک شاخه ها یا blockcategoriesکنار دکمه پیکربندی یا گاهی به روز رسانی میتونید یک فلش ببنید که لیستی از عملیات رو در اختیارتون میذاره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در بهمن 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 بلوک شاخه ها یا blockcategoriesکنار دکمه پیکربندی یا گاهی به روز رسانی میتونید یک فلش ببنید که لیستی از عملیات رو در اختیارتون میذاره Sent from my Xperia using Tapatalk proعکس رو ببینید در پست قبلیم اضافه کردم بازنشانی یا ریست نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مازولیم که براش اینکارو کردم و دکمه تنظیم مجدد زدم از صفحه اولم غیب شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 چون ترجمه ها در زمان های مختلف و توسط افراد زیادی انجام میشه معنای واژه رو خودتون میتونید حدس بزنید.تنظیم مجدد درسته. از صفحه اول غیب نمیشه. احتمالا ستونش جابه جا شده. از بخش موقعیت ها به displayleftcolumn متصل کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 من الان تنظیم مجدد کردم کل سایتم رو ریخت بهم یعنی شاخه ها اومد پایین و یه صفحه سیاه هم اومد روی چتم قرار گرفت فقط به خاطر اینکه چند تا عکس رو دوباره به قسمت خودشون برگردونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .