assa_912004 ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 لطفا راهنمایی کنید چجوری منو و زیر منو در پرستاشاپ 1.6 ایجاد کنم ؟ http://e-digital.ir منو ایجاد کردم اما زیر منو زیر منو قرار نمیگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 یعنی چی زیر منو؟منظورتون شاخه و زیر شاخه است؟الان دارین کهلوازم الترونیکی شاخه هست و لپ تاپ و موبایل زیر شاخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در بهمن 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2014 شاخه و زیر شاخه در فایرفاکس نشان داده میشه اما چرا در کروم نمایش داده نمیشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2014 چون کش کروم رو باید پاک کنیننمایش سایت توی مرورگرهای مختلف با رزولوشن های مختلف هست و نهایت فونت ها و بعضی عکس ها تغییر پیدا می کنه ولی اینطور نیست که کلا یه شاخه رو نشون نده، پس کش مرورگر رو پاک کنین درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 عکس شاخه ها چطور برای من توی فروشگاهم عکس همه شاخه هام پریده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .