B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 این ماژول رایگان رو تو انجمن پرستاشاپ پیدا کردم ، ماژول به درد بخوری هست ، دوستانی که احتیاج دارن میتونن استفاده کنن . [-notice-]توجه کنید این ماژول با مولتی استور سازگار نیست . همچنین کارکرد این ماژول تست نشده ، بنابراین تضمینی در عملکرد درست آن از جانب ما داده نمیشود .[/-notice-] منبع : http://www.prestashop.com/forums/topic/326247-prestacenter-payments2carriers-free-for-ps-15-and-16/?p=1650744pcpayments2carriersfree.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 بهمن خان میشه بیشتر توضیح بدین؟ دقیقا کارش چیه؟ اگه کارش محدود کردن یه محصول به یه حامل هست که این کار رو خود پرستا هم می کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 عنوان تاپیک مشخصه ، محدود کردن یک روش پرداخت به یک حامل خاص . برای مثال شما دو حامل تعریف کردین : 1 - پیک موتوری 2 - پست پیشتازو دو تا روش پرداخت : 1 - پرداخت در محل 2 - پرداخت آنلاین پی لاین مثلا حالا شاید کسی بخواد وقتی مشتری حامل پیک موتوری رو انتخاب کرد ، روش پرداخت آنلاین رو دیگه نشون نده ، چون پیک میبره دم در خونه و همونجا پول رو میگیره و نیازی به پرداخت آنلاین نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 ایول. متوجه شدم چی شد خیلی ممنون. این ماژول خیلی به درد بخوره . مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 این ماژول خیلی کاربردی و مفید هست و تست شده به خوبی کار میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 این ماژول رو ترجمه کردم امیدوارم به کار دوستان بیاداولین تجربه کاری هست و خلاصه خوشحالم که شد، ترجمه طبق دستور ادمین عزیز از هسته شد، اگر مشکلی چیزی بود بگین خوشحال تر می شملینک دانلودفقط یه سوال از دوستان از پوشه روت زیپ کردم و برداشتم درسته؟ واکنش ها : Shockwave، asasoal و shikotak 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 بله درست زیپ کردیدامیدوارم بقیه کاربران هم مثل شما دلسوز و کار راه انداز باشن تا پیشرفتی که به نفع همه هست حاصل بشه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با تشکر از زحمات شمابا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 ممنون از شما فقط سوالی که برای خودم موقع آپلود کردن پیش اومد این بود که حجم ماژول 2 مگ بود ولی ترجمه شده اش 300 کیلو ، به همین شک کردم گفتم اگه جایی از کار مشکل داره بگین تا درست کنم، چون ماژول کاربردی زیاد دارم، ولی می دونم چون ترجمه نیستن استقبال ازشون زیاد نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 بله درست ترجمه شده. فقط لطفا حواستون به لایسنس ماژول ها باشه. قرار دادن هرگونه ماژول نال شده، بدون لایسنس و یا قالب های ریپ شده در انجمن ممنوع هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 ممنون ادمین جاننه ، ماژول ها رو اکثر از خود انجمن اصلی بر می دارم که خود طراحش اومده ارائه دادهمن هم به این نتیجه رسیدم که داشتن سایتی مشابه سایت ....ها که تمام محصولات رو از سایت های چینی و روسی دانلود می کنه تا بازدید کننده به دست بیاره، به درد نمی خوره، چون انگار من رفتم دزدی بعد اومدم می گم بیاین از این محصولاتی که دزدیم استفاده کنین، نمی دونم درسته یا نه ولی خب دیگه فکر منه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2015 دوستان ایا این ماژول با نسخه جدید پرستا مشکل داردچون نصب میشه ولی محدود نمی کنهمن روش پرداخت در هنگام تحویل رو فقط روی یکی از حاملام فعال کردم ولی روی همشون میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 ایا کسی نمی داند جواب سوال را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2015 دوستان علت ناسازگاری با ورژن جدید است یا ماله من مشکل دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2015 گفته شد که این ماژول با نسخه جدید سازگار نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلامنمیشه کاری کرد ما آرزو به دل همچین ماژولی نمونیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 چرا میتونید از بخش تیکت درخواست بدید براتون نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 من به این ماژول خیلی نیاز دارم راه حل جایگزینی وجود ندارد !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلامماژول فوق رو من با 1.6.1.2 امتحان کردم.کارنمیکنهمن ماژول Advanced Payment Filters v رو از سایت پرستاشاپ خریدم و مشکلم حل شدالبنه این ماژول الاوه بر محدود کردن حامل ها با پرداخت ها قابلت های دیگه ای داره مثل این که بهش بگی یه نو ارسال رو محدود کن تا فلا قیمت یا پرداخت رو فقط برای تولید کننده های انتخابی بزارید واکنش ها : roshanics 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 سلامماژول فوق رو من با 1.6.1.2 امتحان کردم.کارنمیکنهمن ماژول Advanced Payment Filters v رو از سایت پرستاشاپ خریدم و مشکلم حل شدالبنه این ماژول الاوه بر محدود کردن حامل ها با پرداخت ها قابلت های دیگه ای داره مثل این که بهش بگی یه نو ارسال رو محدود کن تا فلا قیمت یا پرداخت رو فقط برای تولید کننده های انتخابی بزارید آیا این قابلیت رو هم داره که نوع پرداخت رو برای منطقه خاصی محدود کنه؟ مثلا پرداخت در محل فقط برای شهر X نمایش داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 سلام نه متاسفانه منطقه اي نميشه .ولي من پرداخت در محلو براي استان تهران ميخواستم.تو قسما حامل ها پيك موتوري (سرويس اكسپرس ملاقه) رو مخصوص تهران گداشتم.بعد پرداخت در محلو محدود به همون خامل پيك موتوري كردم.اينجوري اگر مشتري تهرانو بزنه و رو نحوه ارسال پيك موتوري (سرويس اكسپرس ملاقه ) بزنه پرداخت در محل هم ظاهر ميشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 سلام نه متاسفانه منطقه اي نميشه .ولي من پرداخت در محلو براي استان تهران ميخواستم.تو قسما حامل ها پيك موتوري (سرويس اكسپرس ملاقه) رو مخصوص تهران گداشتم.بعد پرداخت در محلو محدود به همون خامل پيك موتوري كردم.اينجوري اگر مشتري تهرانو بزنه و رو نحوه ارسال پيك موتوري (سرويس اكسپرس ملاقه ) بزنه پرداخت در محل هم ظاهر ميشه. سلام ای که گفتی "پرداخت در محلو محدود به همون خامل پيك موتوري كردم" یعنی چه !؟ مگر پرداخت را میشه تابع حامل کرد ؟ واکنش ها : alirezaramezan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 سلامبلهماژول Advanced Payment Filters ازسایت پرستا شاپ prestashop.com بکیزید این کارو میکنه واکنش ها : alirezaramezan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در خرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2016 سلامبلهماژول Advanced Payment Filters ازسایت پرستا شاپ prestashop.com بکیزید این کارو میکنه ممنون از شما۱. این ماژول خریدنی است... چطور باید خرید !؟ ۲. پیغامهایی که کاربر می بیند را می توان فارسی کرد یا بومی سازی نیاز داره !؟ ۳. معادل ایرانی نداره !؟ ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armindel ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلاماصلا نیازی به فارسی کردن نیست چو تو قسمت مدیریت میتونید نتظیم کنید وقتی مشتری روی حامل کلیلک کرد کدوم نحوه پرداخت مشخص شهاین ماژولو رو باید به دلار یا یورو پرداحت کنید که با یورو به صرفه ترهبرید تو سایت payment24 و اونا براتون میخرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .