puzzelfix ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 با سلام مجدد دوستان در زمینه کلمات کلیدی دو بخش معرفی شده یکی در زیر توضیحات که اسمش برچسبه و یکی هم در قیمت سئو حالا برای کاربرد هر کدام چیه و کدام در سرچ گوگل موثر تره در ضمن من موقعی که می خوام در گوگل انالیز ثبت نام کنم میزنه کشور شما ساپورت نمی شود چه باید بکنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 برچسب های بخش اطلاعات رو پر کنید. بخش سئو در نسخه ۱.۶ حذف شده و دیگه کاربردی نداره در سئو برای رفع تحریم هم ما ایرانی ها فکر میکنم خبره شدیم دیگه. سایت های دیگه رو هرطور دور میزنید و وارد میشید این رو هم دور بزنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 عذر می خوام یعنی تو زبانه ی سئو که شامل عنوان و توضیحات متاست در 1.6 لازم نیست پر بشه و هیچ تأثیری نداره ؟پس چرا هنوز هست اگه بی تأثیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 دوستان کسی هست در این مورد اطلاعاتی بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 بی تاثیر نیست ولی طبق اخرین قوانین گوگل چیزی که از همه بیشتر اهمیت داره دو تا چیزه یکی نقشه سایت و یکی توضیحات محصول که بیشترین نقشو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .