hidden ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلامعزیزان تو فروشگاه قسمت سبد خرید و ماژول منو افقی فونت ها به هم ریخته مشکل کجاست ؟ بنده چیزی رو دست نزدم نمیدونم چطوری این مشکل پیش اومده.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 مشکل از مرورگرتونه برای من درست نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 داداش با فایر فاکس درست هست اما با گوگل کروم - اینترنت اکسپولرر مشکل دار هست. کاربران زیادی که از گوگل کروم استفاده میکنند در روز پیام میدن که اقا این خ وضعیه چرا سایتتون فونتاش خرابه و .... این مشکل از چی هست ؟ فونت اصلی قالب سمت چپ چند تا فونت هست فونت فابریک و پیشفرض چی هست روی همون بزارم این مشکلات رو نداشته باشم.؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 من هم همین مشکل رو با نسخه موبایلی دارمنسخه موبایلی رو غیر فعال کن ببین درست می شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 فکر میکنم یه باگه که جدیدا ایجاد شده چون من هم برخی سایت ها رو مشکل دار میبینم (با مرورگر کروم) و فکر نمیکنم کاریش بشه کرد جز صبر کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 یه سری فونت هاش رو مجدد اپلود کردم یه سری ها رو هم نداشت که اونا رو هم اپلود کردم فونت سبد خرید - محصولات جدید - ریال - بلوک منو افقی ردیف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 یعنی برای هر کدوم از این ماژول ها باید جدا فونت نصب کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .