tehranwifi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 با عرض سلام دوستان برای راه اندازی ussd همان سرویسی که از طریق تلفن همراه با زدن یه کد میتونن کالا را سفارش و پرداخت کنند در همین راستا بانک از من وب سرویس می خواد میگه همه مراحل ثبت سفارش و صدور فاکتور را ما باید یک نسخه در اختیار داشته باشیم و از طریق وب سرویس امکان پذیر است کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ در وب سرویس پرستا یک پین کد ساختم و همه کزینه ها زیرش رو تیک زدم بجز چنتا که به سورت دیفالت غیر فعاله بعد رسیدم به یه گزینه فعال نمودن وب سرويس PrestaShop و حالت CGI را برای PHP فعال کنید به نظر شما راه را درست رفتم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 فکر نمیکنم راه حل این طور باشد. به نظرم اون ها باید وب سرویس رو در اختیار شما بذارن و براش کد بنویسیم.چون وب سرویس پرستا داری راهنما هست و باید طبق راهنما استفاده بشه.اطلاعات کامل از بانک بگیرید ببینید دقیق چی میخوان و چی میدن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 فکر نمیکنم راه حل این طور باشد. به نظرم اون ها باید وب سرویس رو در اختیار شما بذارن و براش کد بنویسیم.چون وب سرویس پرستا داری راهنما هست و باید طبق راهنما استفاده بشه.اطلاعات کامل از بانک بگیرید ببینید دقیق چی میخوان و چی میدن Sent from my Xperia using Tapatalk proمحدود به فروش محصول خاصی هست این سیستم؟ مثلا شارژ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 خیر محدود نیست. ولی با شرایطش آشنا نیستم.هم بانک ها و هم اپراتورها خدماتش رو ارایه میدن و هم واسطه هایی که از طرف اپراتورها و بانک ها مجوز لازم رو دارند.خیلی با این سیستم ها آشنا نیستم میتونید توی گوگل قدری جستجو کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 بله 5 تا مجوز از من گرفتند تا به من امکانات بدند من اطلاعات دقیق رو می پرسم به شما میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 قصد راه اندازی سایتی مشابه آسان پرداخت رو دارین؟ که پرداخت قبوض و شارژ و ... انجام می ده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 بله مشابه همین سایت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 جواز و اطلاعات دقیق تر رو هم پرسیدید بگید ممنون می شمسایتی مشابه سایتی که معرفی کردم رو با پرستاشاپ راه اندازی نکردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 مجوز فن آوری اطلاعات + مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی + نامه اماکن ناجا + نماد اعتماد ملی + اظهارنامه مالیاتی + لیست بیمه و چنتا چیز دیگه از ما گرفتند بعد به ما گفتند وقتی مشتری با کد محصولی را میخرد و پردخت میکند از طریق وب سرویس باید یک نسخه فاکتور چیزی که خریده رو برای اونا ارسال کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 برای شروع به کجا مراجعه کردین؟متصدی این کار بانکه؟ ارشاده؟چون وزارت ارشاد خودش یه کارهایی داره می کنه، تقریبا توی آموزش وارد شده کسانی که بند پ دارن خوب دارن الان استفاده می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 شما مستندات وب سرویس اون ها رو برای من بفرستید تا بررسی کنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 اگه صرفه اقتصادی داره و دردسر خاصی هم به جز مجوز نداره به ما هم اطلاع بدینشرایطش هم این هست، ولی به یه چیز توی سرچ هایی که زدم، شک کردم، اون هم اینکه راه اندازی این سیستم چقدر می ارزه؟ به نظرم جریان همون دادن اسکریپت رایگان و گرفتن پول اطلاعات خود اون فرد هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 امروز به من زنگ زدند و گفتند از امکانات وب سرویس فروشگاهتون یک اسکرین شات بگرید ارسال کنید منم از همه اون آیتم هایی که میشه تیک زد براشون ارسال کردم حالا باید تا شنبه صبر کنم تا قسمت فنی با من تماس بگیره با قسمت امور قرارداد ها هم صحبت کردم گفت اگه کد ما فعال بشه ما میتونیم معرف نفر بعدی باشیم و مراحل برای ایجاد درگاه براش آسونتر میشهشما مستندات وب سرویس اون ها رو برای من بفرستید تا بررسی کنم Sent from my Xperia using Tapatalk proبله حتما من منتظر تماس بخش پشتیبانی هستم بعد از تماس همینجا به شما اطلاع میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 اگر قرار هست اون ها برنامه خودشون رو با وب سرویس شما هماهنگ کنن این لینک رو باید بدید: http://doc.prestashop.com/display/PS16/Web+service+one-page+documentation اگر اون ها لینک هایی داشتن که برای سیستمشون ارتباط تعریف کنیم مستندات رو بگیرید و برای من ارسال کنیدفقط برای دسترسی ها بدونید دقیقا به کدوم بخش ها دسترسی میخوان و درست تنظیم کنید. (به طور مثال اون ها نیازی به مشاهده سفارشات ثبت شده ندارند بلکه باید سفارش ثبت کنند) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 با عرض سلام جناب دانوش با من تماس گرفتند و گفتند به آنها وب سرویس بدهم من هم گفتم یعنی چی؟ گفتند باید یک آدرس بدید مثل https:// که وب سرویس شما باشه میگه وقتی مشتری از طریق گوشی خریدش رو انجام داد مکاتبه بین ما و شما باید از طریق وب سرویس شما انجام میشه شامل اوردر ای دی و مبلغ و غیره و شماره فاکتور میگه یک آدرس به ما بدید که به وب سرویس پرستا وصل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 لینکی که دادم راهنما هست ببینید و به آن ها بدید تا استفاده کننآدرس وب سرویس شما به این شکل هست:yoursite.com/api نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanserver ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان عزیزی که نیاز به سرویس USSD میتونید با شماره تلفن 04133353547 تماس بگیرند و سرویس اختصاصی خودشون رو با شماره اختصاصی خودشون دریافت کنندتنها مدرک لازم مجوز ثبت شرکت هستش www.ehsanserver.comبا عرض سلام دوستان برای راه اندازی ussd همان سرویسی که از طریق تلفن همراه با زدن یه کد میتونن کالا را سفارش و پرداخت کنند در همین راستا بانک از من وب سرویس می خواد میگه همه مراحل ثبت سفارش و صدور فاکتور را ما باید یک نسخه در اختیار داشته باشیم و از طریق وب سرویس امکان پذیر است کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ در وب سرویس پرستا یک پین کد ساختم و همه کزینه ها زیرش رو تیک زدم بجز چنتا که به سورت دیفالت غیر فعاله بعد رسیدم به یه گزینه فعال نمودن وب سرويس PrestaShop و حالت CGI را برای PHP فعال کنید به نظر شما راه را درست رفتم ؟دوستان عزیزی که نیاز به سرویس USSD میتونید با شماره تلفن 04133353547 تماس بگیرند و سرویس اختصاصی خودشون رو با شماره اختصاصی خودشون دریافت کنندتنها مدرک لازم مجوز ثبت شرکت هستش www.ehsanserver.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان گول تبلیغات را نخورید شما بهتره مستقیم با خود بانک قرارداد ببندید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 کدوم بانک رو هنوز نگفتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 کدوم بانک رو هنوز نگفتین؟پارسیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 یه وب سرویس هم راه اندازی کردن که علاوه بر اون کاری که مدنظرتونه، فروش شارژ و گیفت و... ارائه می دهنمونه اجرا شده اش:http://behbank.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 نه ذوست عزیز این نیست سرویس USSD با کد از روی تلفن همراه میشه باهاش خرید کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanserver ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 با عرض سلام دوستان برای راه اندازی ussd همان سرویسی که از طریق تلفن همراه با زدن یه کد میتونن کالا را سفارش و پرداخت کنند در همین راستا بانک از من وب سرویس می خواد میگه همه مراحل ثبت سفارش و صدور فاکتور را ما باید یک نسخه در اختیار داشته باشیم و از طریق وب سرویس امکان پذیر است کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ در وب سرویس پرستا یک پین کد ساختم و همه کزینه ها زیرش رو تیک زدم بجز چنتا که به سورت دیفالت غیر فعاله بعد رسیدم به یه گزینهفعال نمودن وب سرويس PrestaShop و حالت CGI را برای PHP فعال کنید به نظر شما راه را درست رفتم ؟با عرض سلامتنها ارایه دهنده ی رسمی سرویس USSD در شرکت احسان سرور هستشwww.esussd.irwww.esvas.irبانک ها فقط سرویس پرداخت میدن ولی شرکت ما سرویس رو به صورت اختصاصی با منو ی اختصاصی ارایه میدیمدر صورت داشتن سوال در سایت تیکت بزارید یا با شماره تلفن 04133353547 تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanserver ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 دوستان گول تبلیغات را نخورید شما بهتره مستقیم با خود بانک قرارداد ببندیدشما اصلا سایت رو بررسی کردید که مینویسید گول نخورید ؟یه پیگیری بکنید سرویس ها و سایت های ما رو www.esussd.irwww.esvas.irبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .