puzzelfix ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 در قسمت ویژگی های سایت من چند تا ویژگی زیادی بود حذفشون کردم حالا بهم ریخته مثلا شناسه 80 اومده بالای 57 و به همین صورت مثل مثال زیر875510425..دستی هم که مرتب می کنم و ریفرش می دم دوباره به هم می ریزهتوروخدا اگه کسی می دونه جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 دقیق متوجه منظورتون نشدم لطف میکنید یک عکس بذارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 مثلا نمی دونم چرا شناسه 89 اومده زیر 98 ترتیب ریخته بهم دستی هم که می برم بالای 90 دوباره سایتو ریفرش می دم که ببینم درست شده یا نه می بینم دوباره بهم ریخته و برگشته سر جاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 شاید بر اساس نام یا چیز دیگه مرتب کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 نه اقا دانوش همه رو امتحان کردم انگار یک حفره افتاده و اونا رفتن تا حفره رو پر کنن نمی دونم چه کنم پاک کنم از اول بنویسم که اگه اینطور باشه دهنم سرویسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 بر اساس موقعیت مرتب کنید و بعد با کلیدهای بالا و پایین مرتب کنید. فکر میکنم گاهی بهتر از کشیدن و رهاسازی عمل میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .