assa_912004 ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 لطفا آموزش تنظیم حامل در پرستا 1.6 را توضیح دهید . درسایت تنظیمات 1.5 وجود داره ولی 1.6 نه. مشکل من سر انتخاب کردن محدوده وزن و قیمت حامل ها است. سایت http://e-digital.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 هیچ فرقی بین تعریف حامل ها نیست، فقط ستون 1.5 عمودی بود، اینجا افقی شده و مرحله بندی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام به همه دوستان فروشگاه من تقریبا ارسال کالا نداره و انتخاب حامل هم در موقع خرید یک مرحله اضافه هست ولی محصولاتم دارای ترکیب هست بهمین خاطر مجبور م نوع محصول از مجازی (به حامل نیاز ندارد) به استاندارد که حامل می خواد تغییر بدم (یک حامل رایگان تعریف کردم-اصلا ربطی به محصول که مجازی هست ندارهو در موقع خرید باعث تعجب میشه)آیا روشی دوستان سراغ دارن که این مرحله حذف یا دور زدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .