saeed_vafakhah ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلام میخواستم بپرسم من وقتی زبان انگلیسی رو به پرستاشاپ 1.6 اضافه میکنم و تو سایتم زبان انگلیسی رو انتخاب میکنم فقط منو هام یا به طور کلی قالبم انگلیسی مشه راهی هم هست که توضیحات محصولاتمم انگلیسی بشه؟یا خودم ترجمشون کنم و در صورت تغییر زبان ترجمه رو نشون بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 پرستاشاپ که دیکشنری آنلاین نداره که بیاد متن فارسی رو ترجمه کنه و اعمال کنهوقتی دو زبانه می کنین انگار هر محصول رو باید دو بار وارد کنین، یکی فارسی یکی انگلیسیبعضی ها برای تبدیل فارسی به انگلیسی، گوگل ترنسلیت رو معرفی می کنن ولی کل متن رو بر عکس ترجمه می کنه مثل ترجمه فارسی متن های انگلیسی که به کار نمی یاد، پس باید زبانتون رو خوب کنین یا از کسی کمک بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 نیازی به دوبار وارد کردن یک محصول نیست. وقتی دو یا چند زبان رو اضافه میکنید موقع افزودن توضیحات یک علامت پرچم اضافه میشه که باید برای هر زبان توضیحات رو وارد کنید (برای سایر فیلدهایی که علامت پرچم دارند هم همینکار رو تکرار کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 منظورم همون بود ادمین لطف کردن کامل تر توضیح دادن، من تجربه دو زبانه بودن و سایت انگلیسی و... دارماگر قصد فروش محصول با زبان انگلیسی دارین باید یه نفر که زبانش خوب باشه در کادر تون باشه مگر نه سریع بازدید کننده تون رو هم از دست می دینمخصوصا اونا اسپلنگ دارن همون زبون محاوره ای عامیانه خودمون، که اولش من هم گیر می یوفتادمآخرش دیدم باید زبان رو خوب کرداگر هم فقط قصد ورودی گرفتن دارین بد نیست انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
امید خسروی ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 با سلام و عرض ادبممنون که من رو به جمع خودتون راه دادیدمن یک فروشگاه پرستا شاپ با نسخه 1.6.0.6 میخوام راه اندازی کنم. قالب روی نسخه پیش فرض می باشد. همه جا رو به خوبی ترجمه کرده فقط دو تا کلمه است که ترجمه نشده و من نمیدونم باید از کجا اقدام کنم 1-information که در بخش پایین صفحه می باشد 2- Home یا صفحه نخست که در فوتر بالایی است دوستان لطف کنند و بفرمایند که باید از کجا ترجمه کنم به بخش بومی سازی و ترجمه هم رفتم اما نتونستم کلمه های مورد نظر را پیدا کنم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 با سلام و عرض ادبممنون که من رو به جمع خودتون راه دادیدمن یک فروشگاه پرستا شاپ با نسخه 1.6.0.6 میخوام راه اندازی کنم. قالب روی نسخه پیش فرض می باشد. همه جا رو به خوبی ترجمه کرده فقط دو تا کلمه است که ترجمه نشده و من نمیدونم باید از کجا اقدام کنم 1-information که در بخش پایین صفحه می باشد 2- Home یا صفحه نخست که در فوتر بالایی است دوستان لطف کنند و بفرمایند که باید از کجا ترجمه کنم به بخش بومی سازی و ترجمه هم رفتم اما نتونستم کلمه های مورد نظر را پیدا کنم متشکرمبرای تغییر خانه به Home برید تو دیتابیس و جدول ps_category_lang رو پیدا کنید.. چون فروشگاه دو زبانه ست برای هر شاخه ای دو تا سطر وجود داره که یکیش فارسی و دیگری انگلیسی هست.. سطر دوم رو ویرایش کرده و خانه رو به Home ادیت کنید... اگر کامپایل اجباری فعال نیست، فعالش کنید و حافظه نهان رو هم خیر کنید و فروشگاه رو رفرش کنید... می بینید که Home جایگزین خانه شده.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 سلام و خسته نباشید ببخشید من قالبم به حالت quick start نصب کردم اما زبان پیشخوان و منوها های مدیریت انگلیسی چطوری تغییر بدم این منوها ، حتی با نسخه جدید presta.ir/ نصب کردم باز تغییری حاصل نشد. یک راه دیگه نیز امتحان کردم اول نسخه 1.6.1.7 فارسی نصب کردم بعد قالب ریختم ، قالب بهم خورد کاملا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 سلام تیکت بزنید با صرف هزینه واستون انجام خواهند داد کمی تخصصی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .