niyahel ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 سلام . ببخشید هنگامی که دارم محصولی اضافه میکنم چطور میتونم بهش تخفیف بدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 دروداز منو قیمت ها- قیمت رو وارد کنین، ذخیره و ماندن، بعد از قسمت درج یک تخفیف، می تونین درصد یا مقدار ثابت مثلا 2000 تومن تعیین کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 دروداز منو قیمت ها- قیمت رو وارد کنین، ذخیره و ماندن، بعد از قسمت درج یک تخفیف، می تونین درصد یا مقدار ثابت مثلا 2000 تومن تعیین کنین اگه موقع ارسال محصول منظورته که سمت راست نوشته قمیت ؟؟ مالیات دیدم تخفیف ندیدم .میشه زحمت بکشی با عکس بهم نشون بدی . سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 سلامدر صفحه محصول، زیر همون جایی که قیمت رو وارد کردید قرار میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 دروداز منو قیمت ها- قیمت رو وارد کنین، ذخیره و ماندن، بعد از قسمت درج یک تخفیف، می تونین درصد یا مقدار ثابت مثلا 2000 تومن تعیین کنین اگه موقع ارسال محصول منظورته که سمت راست نوشته قمیت ؟؟ مالیات دیدم تخفیف ندیدم .میشه زحمت بکشی با عکس بهم نشون بدی . سپاس موقع تعریف محصول- منو قیمت ها، در بخش قیمت محصول قیمت رو وارد کنین سیو و ماندن رو بزنین بعد توی عکسی که گذاشتم از اون قسمت یه نوع تخفیفی رو که گفتم تعریف کنین الان من برای اون محصول تخفیف 20 درصد گذاشتمروی افزودن یک قیمت خاص کلیک کنین و تعریف کنین، از راه های دیگه هم می شه ولی ساده ترین راه برای شما که تازه به جمع پرستاشاپ وارد شدین همین هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 هم پسند زدم هم از راهنما ممنونم که با حوصله جواب میده نه در حد چند کلمه آدم گیج تر بشه . سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .