amirjun32 ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 ی سوال:من ی دامنه رو روی هاستم پارک کردم.دامنه اول:gannjeh.irدامنه پارک شده:khorasankesht.ir حالا من هروقت دامنه پارک شده رو تایپ میکنم که وارد سایت بشم،بعد ارباز شدن میبینم که روی نوارادرس همون دامنه قبلیه.باید کدوم فایل و کجارو اصلاح کنم که ادرس همون دامین پارک شده بمونه و عوض نشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 نمیشه.پرستا فقط با یک آدرس بالا میاد.هر آدرس دیگه ای پارک کنید خودش ریدایرکت میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 پرستاشاپ فقط با یک ادرس بالا نمی یاد، ویندوز که نیستدر مورد مولتی استور سرچ کنین، می تونین از طریق امکانات مولتی استور 1000 تا سایت با دامنه متخلف داشته باشینمولتی استور واکنش ها : starter 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 خب اگه من کلا سایت رو حذف کنم و ازطریق ادرس پارک شده نصب کنم بنظرتون درست میشه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 دوست گرامی پارک دامنه با مولتی استور دو چیز مختلف هست1 دامنه دارین به اسم سایتیه دامنه هم به اسم شاپشاپ رو پارک کردین روی سایتهر کس بزنه شاپ می ره به سایتمولتی استور اینطور نیست، سیستم چند فروشگاهی هستنیاز به پاک کردن هاست و... نیست، مطالب آموزشی مولتی استور رو مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 ممنون از راهنماییتون.فعلا که این سرورای هاستمون رفته رو هوا ی ساعتیه---درست بشه چک میکنم.ممنون ازراهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 سلاممن هاست و دامنه ام را تغییر دادم روی هاست و دامنه قدیمی ام پرستا نصب بود الان انتقالش دادم به یک هاست دیگر با یک دامنه جدید، ولی وقتی ادرس جدید را میزنم دامنه قدیمی ام را باز میکند، جایی برای تغییر دامنه وجود دارد؟قضیه تولید مجدد htaccess چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2016 تنظیمات - سئو و url هاتوجه کنید که معمولا با تغییر دامنه به بخش مدیریت دسترسی داریداگر دسترسی نداشتید میتونید از طریق دیتابیس و مراجعه به جدول ps_shop_url مشکل رو حل کنید. اگر میخواید سایت رو با هر دو دامنه ببینید "بازگشت به آدرس استاندارد" را غیر فعال کنید.توجه کنید این کار تاثیر منفی در سئوی سایت شما خواهد داشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid15 ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 با سلام ، من دامینم را تغغیر دادم در قسمت seo و uri ها . سپس در دیتا بیس 2 تا قسمت دامنه و ssl را به دامین جدید تغییر دادم . در دایرکت ادمین هم دامنه جدید گذاشتم . اول که سایت با صفحه سفید بالا می آمد ، رفتم دیباگینگ را روشن کردم این پیغام نمایش داده میشه : Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/classes/db/DbQuery.php:96 Stack trace: #0 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/Adapter/Adapter_EntityMapper.php(45): DbQueryCore->from('shop', 'a') #1 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/classes/ObjectModel.php(233): Adapter_EntityMapper->load(1, NULL, Object(Shop), Array, NULL, true) #2 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/classes/shop/Shop.php(131): ObjectModelCore->__construct(1, NULL, NULL) #3 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/classes/shop/Shop.php(377): ShopCore->__construct(1) #4 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/config/config.inc.php(114): ShopCore::initialize() #5 /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/admin123/index.php(36): require('/home2/kamomezo...') #6 {main} thrown in /home2/kamomezo/domains/kamomode.com/public_html/classes/db/DbQuery.php on line 96 من از php5.6 ( بدلیل سازگاری با قالبم ) استفاده میکنم . نکته : وقتی دامینم را روی دامنه قبلی قرار میدهم و کارهای انجام داده بالا را انجام میدهم سایت به درستی بالا می آید ( منظورم این هست از سمت php مشکلی ندارم ) .چطوری مشکلم را حل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .