meysamfathee ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلام ، همان طور که می دانید در ماژول ناوبری لایه ای (جستجوی هوشمند به صورت فیلتر ) در کنار ویژگی ها یک عدد می باشد که این عدد تعداد محصول هایی هستند که دارای این ویژگی هستند . می خواستم این عدد و پرانتز را به شکلی حذف کنم .طبق پیوست این عدد و پرانتز آن باعث بهم ریختگی و نا خوانا شدن متن می شود .اگر راهش را می دانید اطلاع رسانی بفرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامتا جایی که خاطرم هست این مقادیر بصورت آجاکس وارد صفحه میشوند و تغییرشون زیاد راحت نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysamfathee ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلام،یه جایی احتمالا یه کد HTML داره رو صفحه Generate می کنه که باعث تولید اون SPAN میشه لطف کنید اگر می دونید بگید یا اگر می تونید انجام بدید بگید من در خواست بدهم . من رو PHP آشنایی ندارم تخصصم .Net هست . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 سلامدوستان منم این سوال رو در مورد این ماژول دارم بعلاوه این مشکل که بعد از فعال کردنش توی ثغحه ها یه کم سرعت اومد پایین و لگ دارهمشکل از کجاست احیانا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 به درخواست مشتریان قالب الکترومارکت مشکل فارسی انگلیسی و قاتی شدن پرانتز ها در این ماژول در آپدیت بعدی قالب برطرف خواهد شد ( البته جزو مشکلات قالب نیست این ، ولی خوب برای استفاده کنندگان این قالب مشکل این ماژول رو حل کردیم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysamfathee ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 به درخواست مشتریان قالب الکترومارکت مشکل فارسی انگلیسی و قاتی شدن پرانتز ها در این ماژول در آپدیت بعدی قالب برطرف خواهد شد ( البته جزو مشکلات قالب نیست این ، ولی خوب برای استفاده کنندگان این قالب مشکل این ماژول رو حل کردیم )بسیار عالی ، ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .