puzzelfix ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلام من دو تا حامل دارمیکی ارسال در تهرانیکی ارسال در شهرستان چطور می تونم برای هر کدام قیمت جداگانه در نظر بگیرممثلا ارسال در تهران 2000 تومان باشهو ارسال به شهرستان 10000 تومان باشه باید چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلامدو تا حامل بسازید به نام هایی که میخواهیدبعد داخل حامل قیمت های مورد نظر را وارد کنیدبا احترام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با سلام بنده قصد جسارت ندارم ولی کاری را که شما گفتین خودتان انجام دادین اگه انجام دادین دقیقتر بگوید از کجا چون من حامل را تعریف کردم و قسمتی مربوط به انچه که شما گفتین ندارد فقط یک بخش هست در تنظیمات حامل که فقط برای یکی از حامل ها می شود قیمت تعیین کرد نه تک تک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 تعریف صحیح حامل رو مطالعه کنین، توضیح کامل داده شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده