Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با سلام هنگام نصب در مرحله سوم این مشکل رخ میده دوستان میتونید راهنمایی کنید تا مشکل را حل کنم ؟ با تشکر از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 فایل zip پرستا ناقص دانلود شده. دوباره دانلود کنید از انجمن و آپلود کنید روی هاستتون و نصب رو مجدد انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 فایل zip پرستا ناقص دانلود شده. دوباره دانلود کنید از انجمن و آپلود کنید روی هاستتون و نصب رو مجدد انجام بدیددرود بر شما ممنون بابت توجهتون . کامل دانلود کردم حجم 21.213 مگابایت هست و از همین انجمن دانلود کردم . مشکل چی میتونه باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 کسی نیست راهنمایی کنید؟ لطفا فایل نصبی که قرار دادید را چک کنید که شاید مشکل داشته باشه تاپیکشو بستید خوب کسی شاید برای همین گزارش نداده داخل اون تاپیک ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامفایل زیپ رو به هاست منتقل کنید و روی هاست اکسترکت کنید. شما احتمالا با اف تی پی منتقل کردید و ناقص آپلود شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 یه احتمال هم داره، موقع اکسترکت کردن اون فایل زیپ ، هم اسم پوشه یا فولدری توی پابلیک سایت بوده و فایلی ریپلیس شده، پیغامی موقع اکسترکت کردن نداد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 یه احتمال هم داره، موقع اکسترکت کردن اون فایل زیپ ، هم اسم پوشه یا فولدری توی پابلیک سایت بوده و فایلی ریپلیس شده، پیغامی موقع اکسترکت کردن نداد؟خیر پیغامی نداده اون موقع مدیران عزیز میتونم دسترسی به هاست را بدم بهتون تا چک کنید که ببینید مشکل از چی هست شاید من اشتباه میکنم که از فایلهایی که شما قرار دادید هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 واقعا جالبه در مقابل چیزی که ارائه میدید پشتیبانی نمیدید ! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 یکبار دانلود کردم دوباره و نصب کردم بدون هیچ خطایی نصب شداحتمال زیاد فایلتون ناقص دانلود شده! دوباره دانلود و نصب کنیدلطفا هر چیزی رو پای پشتیبانی نذارید. اگر مشکل از فایل بود روزانه حداقل 20 نفر پیام میدادند که همچین خطایی میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali.Akbar ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 یکبار دانلود کردم دوباره و نصب کردم بدون هیچ خطایی نصب شداحتمال زیاد فایلتون ناقص دانلود شده! دوباره دانلود و نصب کنیدلطفا هر چیزی رو پای پشتیبانی نذارید. اگر مشکل از فایل بود روزانه حداقل 20 نفر پیام میدادند که همچین خطایی میده!جناب ادمین ممنون بابت پیگیریتون اما من هم چندین بار دانلود کردم و چندین بار آپلود کردم . خوب شما فرض کن اولین نفر که گزارش خطا داره میده من هستم و راهنمایی کنید که مشکل حل بشه و حاضر دسترسی های هاست را بدم به شما چک کنید ککه مشکل از چی هست ؟!تصویر را لطفا مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 سلاممشکل از شما یا هاستتون هست. برای بررسی میتونید بسته بررسی فنی رو بخرید تا ما چک کنیم که مشکل از شماست یا هاستتونمدیران بیکار نیستند که برای تک تک افراد انجمن ، کارهای شخصی رو انجام بدن. آموزش ها و راهنمایی ها انجام شده و باقیش به عهده شماست که بتونید استفاده کنید یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان عزیز. پشتیبانی عمومی معنای مشخصی داره. در این جا پشتیبانی رایگان و داوطلبانه هست و هیچ کس وظیفه ای در مقابل دیگران نداره.انجمن پرستاشاپ انگلیسی هم به همین شکل هست و پرستا وظیفه ای در مقابل پشتیبانی ندارهپشتیبانی در انجمن در حد سوال و جواب هست و نه بیشتر. انجام کارهای شخصی و اختصاصی شامل پشتیبانی عمومی نیست! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
etminankala ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلامشاید این پاسخ نوشدارو پس از مرگ سهراب باشه اما ... عمدتا این موضوع بدلیل استفاده از آنتی شلر در سرور هست که برخی از فایل ها رو مشکوک تشخیص داده و قرنطینه می کنه.فایل هایی مثل : tools/tcpdf/tcpdf_filters.php , tools/tcpdf/tcpdf_parser.php , tcpdf/unicode_data.phpبرای حل این موضوع با میزبان سایت تون در تماس باشید. خودشون بهتر می دونن چکار کنن تا مشکل حل بشه. در مورد پشتیبانی هم کاملا حق با admin هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلام این مشکل در بیشتر موارد یک راه حل ساده دارهاونم این که شما فایل دانلودی را یک مرتبه در کامپیوتر شخصی خود اکسترکت کنید سپس مجدد فایل اکسترکت شده را زیپ کنیدفقط دقت کنید که در زمان زیپ کردن فایل حتما فرمت زیپ باشد و رار نباشدضمنا برای آپلود نیز از اف تی پی استفاده نمائید بهتر است موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
deryoka ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 سلام منم همین مشکل دوستمون رو دارم . راه حل های دوستان رو امتحان کردم و جواب نگرفتم. باید چیکار کنم .ادمین جان به نظرمن این مشکل نیاز به بسته ی پشتیبانی نداره . شما ببین این موضوع چیزی نیست که کاربر بخواد اشتباه کنه . یه فایل دانلود میشه بعد اپلود . حالا این خطا یا بخاطر فایله یا از هاست . زیاد عصبی نشو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .