رفتن به مطلب

ماژل بازدید کنندگان وافراد انلاین در صفحه اصلی

پست های پیشنهاد شده

با سلام

میتونید از سایر سیستم های آمار گیری از جمله وبگذر استفاده کنید

بعد از ثبت نام کدی رو که سایت میده داخل ماژول های html که در انجمن نمونه هاش هست قرار بدید

با احترام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرض میکنیم چنین ماژولی هست ، میشه دقیقا توضیح بدین که نمایش افراد آنلاین و بازدیدکنندگان امرز و دیروز چه حسنی برای فروشگاهتون داره ؟ گذاشتن چنین چیزی یه کار بسیار مبتدیانه و اشتباهه ، دلیلش :

1 - اولین دلیلش اینه که فروشگاه های آنلاین بزرگ و معتبر ایران و دنیا چنین چیزی رو نذاشتن :)

2 - اگه تازه فروشگاه رو راه اندازی کردین و آمار کمی دارین ، این باعث میشه مشتری با دیدن آمار کلا بی اعتماد بشه به فروشگاه و قید خرید محصول رو بزنه

3 - اگه فروشگاه رو تازه باز نکردین و بازدیدکننده زیادی داره ، گذاشتن آمار تو دید عموم باعث میشه رقبای شما خیلی ساده چند و چون و زیر و بم فروشگاهتون دستشون بیاد ، البته شاید بگین مهم نیست ، اما در حقیقت خیلی مهمه .

4 - فروشگاهتون شبیه وبلاگ و سایت های دانلود میشه و شخصیتشو از دست میده ، چون کاربران اینجور چیزا رو تو وبلاگ ها دیدن اکثرا .

5 - مشتری براش اهمیت نداره که دیروز چند نفر از فروشگاه من یا شما بازدید کردن یا اینکه چند نفر الان آنلاینن ، مشتری به فکر خرید کالاست و هر چیز مزاحمی که این وسط حواسشو پرت کنه ، باعث انصراف او از خرید میشه .

6 - ....

در کل پیشنهاد میکنم به جای این موارد سعی کنید اون چیزایی رو بذارین که واقعا به درد مشتری و به درد پول درآوردن بخوره :) البته فهمیدن اینکه امروز چند نفر به فروشگاهتون سر زدن و چند نفر آنلاینن و .. برای خود شما بسیار حائز اهمیته و باید آمارگیری چیزی به صورت مخفی بذارین که خودتون بدونید چه خبره تو فروشگاه ، اما گذاشتن برای عموم فکر نمیکنم کاری درست لااقل از نظر استانداردهای این حیطه باشه .

حالا باز خود دانید :)

لینک به دیدگاه

اعتماد سازی مشتری اول کار خوب ، تحویل به موقع محصول و پشتیانی مناسب و در آخر هم نماد اعتماد هست، گفتم در آخر چون برای من اعتباری نداره شاید برای کاربرای دیگه داشته باشه، آمار رو دوستان دستکاری می کنن، پاپ آپ و ... ورودی جعلی درست می کنن، اگه محصولتون به فرض 100 تاست و بازدید کننده 2000 تا به نظر من آماری که من کاربر از سایت شما ببینم سرکاریه، یا اون محصول خیلی محصول خاصی هست! مثل توزیع سبد کالا یا سکه ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...