moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 با سلام به دوستانبرای ساخت قالب جدید، تمام فیلد ها رو پر کردم به جز نام شاخه قالب، مرورگر چند دور درجا می زنه ولی هیچ اتفاقی نمی افته، باید یه نسخه کپی توی یه پوشه درست کنم و آدرس اون رو داخل این فیلده وارد کنم؟عکس نسخه انگلیسی لوکال رو گذاشتمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 بله ، پوشه قالب باید آپلود بشه تو پوشه قالب ها . بعد میتونید از اینجا بسازید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 ممنون از شمافقط یه سوال، یه قالب ltr رو توی پوشه بریزم و از اون گزینه copy missing file رو همین دیفالت انجمن انتخاب کنم، rtl می شه؟ یا css ها قاطی نمی شه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 فکر نکنم بشه . ساختار هر قالب متفاوته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 شرمنده بهمن جانسایت که بشه css رو ویرایش کرد و آنلاین نتیجه رو دید، سراغ ندارین؟ مثل این سایت؟http://www.w3schools.com/html/ چون راستش رو بخواین با آموزش ها و نگاه کردن به قالب فارسی فیلم و چند تا قالب دیگه ، نتونستم css ها رو ردیف کنم، گفتم شاید راهی چاهی چیزی میان بر باشه برای راست چین کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامنرم افزارهای لوکال سرور مثل ومپ و زمپ رو نصب کنید و روی سیستمتون مستقیم تغییرات رو ببینید. نیازی به آنلاین بودن نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامنرم افزارهای لوکال سرور مثل ومپ و زمپ رو نصب کنید و روی سیستمتون مستقیم تغییرات رو ببینید. نیازی به آنلاین بودن نیست موفق باشیدسلام ممنون آقا مهدیاین قالب رو عکسش ر گذاشتم، دیشب با آموزش دانوش عزیز رفتم جلو چند تا سوال برام پیش اومد که حالا، توی یه تاپیک می پرسم، ولی در حال حاضر با اون آموزش راست چین کردن که هست، رفتم، تقریبا تمام موارد راست چین شده به جز چند تا مورد که توی عکس مشخص کردم، مشکل کجاست؟ چون دیدم آموزش راست چین کردن ماژول ها رو ظاهرا آقا دانوش حذف کردن و گفته بودن آموزش مبناش درست نبودهیه سوال دیگه هم اینکه دو سه تا از قالب های آقا بهمن رو دانلود کردم و css ها رو دیدم، فقط چند تا از فایل ها رو rtl کردن، مثل global.css و product.css و یه فایل fa.css که اضافه شده و توی فایل های اصلی نیست، همین روال درسته؟ و اینکه کار اون فایل fa.css چیه؟هدف ام از یاد گرفتن راست چین کردن قالب علاقه است که اگه به نتیجه برسه، قالب ها رو تقدیم همین انجمن می کنم، چون نفع مادی توی این جریان برام مهم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 نفع مادی هم داشته باشین اشکالی متوجه شما نیست.برای ماژول ها به پوشه module موجود در قالب برید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .