sina.click ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 عرض سلام و احترام خدمت دوستانبنده توی قسمت url آشنا با یه مشکلی مواجه شدم.اونم اینکه اگر کارکتر فارسی و یا انگلیسی به صورت مجزا استفاده کنم ذخیره میشه. منتها اگر بخوام به صورت همزمان استفاده کنم امکانش نیست و پیغام "فيلد بازنویسی لینک (فارسی (Persian)) نامعتبر است "ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.نمونه url همزمانمودم-روتر-بیسیم-adsl2-دی-لینک-dsl-2730u نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 احتمال میدم دلیلش طولانی بودن باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina.click ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 احتمال میدم دلیلش طولانی بودن باشه Sent from my Xperia using Tapatalk proسلامممنون از پاسختونمشکل رو پیدا کردمعلتش عدم تشخیص نیم فاصله بودهکلمه بی سیم رو اگر دقت کنید بین بی و سیم نیم فاصله قرار داره که قابل خوندن نیست برای این سامانه.بازم ممنون واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلامممنون از پاسختونمشکل رو پیدا کردمعلتش عدم تشخیص نیم فاصله بودهکلمه بی سیم رو اگر دقت کنید بین بی و سیم نیم فاصله قرار داره که قابل خوندن نیست برای این سامانه.بازم ممنون درسته نیم فاصله ی فارسی رو نمی شناسه. نمی دونم این یک ایراد برای پرستاشاپ هست که نیاز هست گزارش بدیم یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 ای یک ایراد نیست. نیم فاصله در آدرس قابل تشخیص نیست و نباید استفاده بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .