_ali_ ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 سلام.در صفحه اول مدیریت این پیامهای خطا میاد:بازنویسی URLفشرده سازی و مخزن آفلاین مرورگرو وقتی میخوام قسمت سئو و URLها را باز کنم با خطای Remote server or file not found مواجه میشم.نمایش فروشگاه هم با همین خطا هستالبته من پرستاشاپ را از لوکال به هاست انتقال داد و کانفیگ آنرا تنظیم کردممشکل چیه لطفا راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 کسی راه حلی نداره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 راه حل یا نظری به ذهنم نمیرسه .چنین خطایی رو ندیدم تا به حال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دیباگ رو روشن کنید. شاید فایل هاتون ناقص آپلود شده باشندچطور انقال دادید به هاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دیباگ رو روشن کنید. شاید فایل هاتون ناقص آپلود شده باشندچطور انقال دادید به هاست؟فایلها را زیپ کردم و بعد آپلود کردم و در نهایت از حالت فشرده خارج کردم. یک مورد دیگه اینکه شماره انتهای فولدر admin را هم تغییر دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 تنظیمات سئو و URL ها رو اصلاح کردید؟ آدرس دامنه و SSL رو تغییر بدید. یکبار هم فایل .htaccess رو پاک کنید و سپس به بخش سئو و URLها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 تنظیمات سئو و URL ها رو اصلاح کردید؟ آدرس دامنه و SSL رو تغییر بدید. یکبار هم فایل .htaccess رو پاک کنید و سپس به بخش سئو و URLها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنیدخیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم به قسمت تنظیمات سئو و url ها برم و هنگام کلیک روی این بخش error میدهد که در ابتدای تاپیک مطرح کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 محتویات پوشه admin رو از بسته اصلی دوباره در پوشه تغییر نام پیدا کرده admin در هاست جایگزین کنید و تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 آیا راهی هست که از شر این پیغام نجات پیدا کرد؟فیلد link_rewrite (پارسی (Persian)) نامعتبر است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 فقط نمیدنم چرا ای پیغام رو هر روز باید ببینم نمیشه کلا نابودش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آبان 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2015 اینجا واکنش ها : igifar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi22 ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 مشکل در انتقال است طراحی سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .