fmmajd ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 سلام میخواستم بدونم میتونم خودم فایل css و js دلخواهمو اضافه کنم؟راه ساده ای واسش هست؟اگه نیست، کدمو آخر کدوم فایلا ااضفه کنم که مطمئن شم همه صفحات لود میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پرستاشاپ در پوشه css و js قالب ، یه پوشه به اسم autoload داره که هر چی فایل درون اون پوشه بریزین ، اتوماتیک لود میشه ، اما دقت کنید کد اشتباهی چیزی بذارین سایتتون رو با مشکل مواجه خواهد کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 وقتی تو اون پوشه چیزی اضافه میکنیم، تو همه صفحه ها و cms هم لود میشه؟ یا فقط ایندکس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2014 همه صفحه ها اضافه میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .